Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiina Vestman - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaTiina Vestman on SoulCoren Oy:n toimitusjohtaja. Toteutamme liiketoiminnan sovelluksia ja ydinjärjestelmiä, digitalisoiden asiakkaiden prosessit tyylikkäiksi ja helppokäyttöisiksi pilvipalveluiksi. Palvelemme asiakkaitamme toimialariippumattomasti aina julkisen sektorin organisaatioista valmistavan teollisuuden yrityksiin, liitto- ja järjestökentän toimijoihin sekä franchising-liiketoimintaan.

Erotumme muista sovelluskehitystä automatisoivan teknologiamme ansiosta. Ohjelmistotuotannon automatisointi mahdollistaa asiakastoimitusten aikataulussa pysymisen sekä asiakkaan tarpeita vastaavan, korkealaatuisen järjestelmän toteutuksen. Asiakkaamme ovat mukana ohjelmiston suunnittelun ja kehityksen jokaisessa vaiheessa. Näin järjestelmä saadaan alusta asti tukemaan asiakkaamme prosessia.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

SC Software Oy logo

Tiedot

Nimike: CEO
E-mail: tiina.vestman@soulcore.fi
Puh: 050 561 4453
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

SoulCore
automatisoitu sovellustuotanto

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku