Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys

TarjontaKehitämme pilvipohjaisia ohjelmistoratkaisuja. Ratkaisujemme perustana on sovellustuotantoa automatisoiva SoulGen korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalusta.

Autamme tehostamaan asiakkaidemme toimintaa rakentamalla uusia ratkaisuja, uudistamalla legacy-ohjelmistoja sekä toimittamalla asiakkaan tarpeisiin sovitettavia valmisratkaisuja ja SaaS-sovelluksia.

Räätälöity ratkaisu

Räätälöidyn ratkaisun avulla saavutat juuri teille optimaalisen prosessituen, tehokkuuden, joustavuuden ja kilpailuedun. Rakennamme ratkaisun vaatimustenne mukaisesti, ottaen huomioon liiketoimintasi yksilölliset tarpeet.

Räätälöity ratkaisu sopii tilanteeseen, jossa et löydä tarpeeseen sopivaa ohjelmistoa markkinoilta, tai haluat uudistaa elinkaarensa päähän tulleita järjestelmiänne.

Toimituksemme perustuu korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysteknologiaamme, joka mahdollistaa nopean ja laadukkaan uusien ratkaisujen toteutuksen, legacy-ohjelmistojen uudistamisen sekä ratkaisun elinkaarenaikaisen jatkokehityksen ja modernisoinnin asiakkaan muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaan.

Kustomoitavat valmisratkaisut

Kustomoitavissa valmisratkaisuissa on valmiina tietyn toimialan tai toiminnon tarpeita vastaava prosessituki ja toiminnallisuudet. Niiden päälle voi rakentaa myös tarpeidenne mukaan räätälöityjä ominaisuuksia. Valmisratkaisu ja sen asiakaskohtainen räätälöinti on kustannustehokas ja käyttöönottoa nopeuttava tapa rakentaa toimintaanne tukeva ratkaisu.

Korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalustamme mahdollistaa vaivattoman uusien moduulien ja ominaisuuksien käyttöönoton sekä ratkaisun elinkaarenaikaisen jatkokehityksen ja modernisoinnin asiakkaan muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaan.

SaaS-tuotteet

SaaS-ratkaisumme ovat valmiita sovelluksia, jotka saat käyttöösi sellaisenaan tai pienillä konfiguroinneilla. Niiden etuna on helppous; sovelluksen ylläpito ja päivitykset kuuluvat palvelun hintaan ja sen kustannukset ovat maltillisia ja ennustettavia. SaaS-sovelluksilla on lisäksi usein laajempi käyttäjäkunta ja kehitysyhteisö, joiden tarpeita huomioimme ja tuomme jatkuvasti osaksi ratkaisua.

Tutustu ohjelmistokehityspalveluihin >

Pinterest
SC Software Oy logo

SC Software Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

SC Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta SC Software Oy:n tarjontaa

SC Software Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiVinha seitsemän vuotta VR Groupilla – “selkeämpää ja tehokkaampaa investointien hallintaa”

VR Group on hallinnut investointienhallinnan prosessiaan SC Softwaren toimittamalla Vinha-järjestelmällä vuoden 2016 alusta Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Taloushallinto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, +16 muutaAzure, Microsoft, React, C#, Javascript, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, scsoftware, bettersoftware, Investointien hallinta, investoinnin elinkaarihallinta, investointiportfolion hallinta, VR Group, Vinha

Premium

ReferenssiAFRYn ohjelmistotoimituksessa hyödynnettiin korkean tuottavuuden sovelluskehitysalustaa

SC Software toimitti AFRYlle  tiedonhallintaan tarkoitetun järjestelmän, jonka toteuttamisessa SC:n korkean tuottavuuden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, +14 muutaOhjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, scsoftware, bettersoftware, korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, räätälöidyt ratkaisut, SaaS, AFRY

Premium

ReferenssiTanalle kehitetyt järjestelmät ovat tärkeässä roolissa tuotannonohjauksessa ja laadunhallinnassa

SC Software toteutti kaatopaikkajyriä ja jäterepijöitä valmistavalle Tana Oy:lle  laatupoikkeamien hallinnan sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, +21 muutaTuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, React, C#, Javascript, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, scsoftware, bettersoftware, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus, korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys

Premium

ReferenssiNeovalle räätälöity ohjelmistoratkaisu alle budjetin ja aikataulun – SC Softwaren tapa tehdä IT-järjestelmiä todisti jälleen vahvuutensa

Kuva: Kari Vuorinen Neovalle  toteutettiin maa-alueiden ja niiden käytön hallintaan tarkoitettu järjestelmä, joka sai Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +28 muutaAineistonhallinta, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, React, C#, Javascript, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, scsoftware, bettersoftware, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, ketterä ohjelmistokehitys, korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys, mallipohjainen ohjelmistokehitys, räätälöidyt ratkaisut, neova

Premium

ReferenssiAsiakaskohtaisesti räätälöity SaaS-palvelu kehitettiin alle kahdessa kuukaudessa Puumiehet ry:lle

SC Software kehitti Puumiehet ry:lle asiakaskohtaisesti räätälöidyn SaaS-palvelun, jonka avulla järjestö arkistoi ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, +7 muutaMicrosoft, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, scsoftware, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, SaaS, saas-palvelut

Premium

ReferenssiSoulPro hankintajärjestelmä apuna Suomen Partiolaisten Kajo2022-leirin järjestämisessä

Kuva: Joel Forsman, 2016 Suomen Partiolaisilla on otettu käyttöön SoulCoren toimittama SoulPro hankintajärjestelmä. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Ohjelmistokehitys, Azure, +11 muutaMicrosoft, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, SoulPro, hankintajärjestelmä, Hankintajärjestelmät, hankinnasta maksuun, hankinnat, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, mallipohjainen ohjelmistokehitys

Premium

ReferenssiSC Software Teollisuusliiton kehityskumppanina järjestösektorin parhaan ratkaisukokonaisuuden rakentamisessa

SC Software ja Teollisuusliitto  ovat kehittäneet yhteistyössä digitaalisen palvelualustan, jonka päälle on rakennettu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, +29 muutaAineistonhallinta, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Azure, Microsoft, React, C#, Javascript, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, scsoftware, bettersoftware, teollisuusliitto, ammattiliittojen järjestelmät, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys, mallipohjainen ohjelmistokehitys, ketterä ohjelmistokehitys

Premium

ReferenssiGROOM parturit keskittää ketjuviestinnän SC Franchise Management & ERP -alustalle

Kuvituskuva: Susanna Nordvall Miesten parturipalveluihin erikoistunut franchisingketju GROOM parturit  on ottanut Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Arkkitehtuuri, +18 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, React, C#, Javascript, Asiantuntijapalvelut, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, scsoftware, bettersoftware, franchising, Toiminnanohjaus, ERP

Premium

ReferenssiTeollisuuden työttömyyskassan edustajiston kokous etänä Kokoushallinnan ratkaisulla

 Teollisuuden työttömyyskassalla  on otettu käyttöön SoulCoren toimittama Kokoushallinnan ratkaisu. Sovellus keskittää Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Viestintä, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, +18 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Azure, Microsoft, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, kokoushallinta, etäkokous, kokoustenhallinta, yhtiökokousjärjestelmä, kokousohjelma

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia