Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytiikka on elintärkeä osa yrityksen päätöksentekoa ja palvelukehitystä

post_image

TarjontaFaktat puhuvat sanoja voimakkaammin.

Data-analytiikka tarjoaa liiketoiminnan kehityksen edellyttämiä todistusainestoa ja analyyseja, tuo pohjasuunnitelman asiakaskeskeiseen designiin ja auttaa vahvistamaan ohjelmistokehityksen vaatimat muutokset. Visualisoitaessa data johtajille ja päätöksentekijöille, voivat he tehdä päätöksiä pohjautuen tietoon mutu-tuntuman sijasta.

Miksi data-analytiikka?

Data-analytiikan tulisi olla läsnä palvelun ideoinnista aina jatkuvaan kehitykseen saakka. Palveluiden kehittäminen ei ole uskon asia, vaan palveluiden kehittäminen tulisi tehdä numeroiden kautta. Yritykset, jotka osaavat käsitellä data-analytiikkaa oikein ja käyttävät sitä viisaasti, ovat aina muutaman askeleen edellä kilpailussa. Se on investointi, jota voidaan mitata ja laskea ROI:n suhteen.

Tuloksia voivat olla:

 • Tehokkaammat markkinointitoimenpiteet
 • Inbound-liidien ja myynnin kasvu
 • Parantunut asiakaskokemus
 • Uusia liiketoimintamahdollisuudet

Kuinka me sen teemme

Keskitymme datapohjaisiin auditointeihin ja analyyseihin tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan konsulttien ja asiakkaan kanssa. Tavoitteemme on tunnistaa sopivia avainsanoja, etsiä alan benchmarkit ja asettaa palveluille suorituskykymittarit.

Sovitut mittauspisteet ja tavoitteet määritellään ennen kuin palvelu avataan. Raportit ja optimointi toteutetaan seuraavaksi yhdessä löydettävyyden ja digitaalisen markkinoinnin kanssa. Mittareiden asettaminen ja datan keräys on helppoa, mutta datan tulkinta vaatii kokemusta. Kunnolla toteutettuna analytiikasta tulee välttämätön osa liiketoimintalähtöistä kehitystä.

Mitä teemme

Herätämme datan eloon ja puskemme palvelusuunnittelun, päätöksenteon ja verkkopalvelun löydettävyyden seuraavalle tasolle.

 • auditoinnit ja analyysit
 • toimeenpano
 • optimointi

Auditointi- ja analyysipalvelut

 • Suorituskykymittari-workshopit
 • Analytiikka ja hakukoneoptimointi
 • Kilpailija- ja toimiala-analyysi
 • Adwords-analyysi
 • Avainsanatutkimus

Toimeenpano- ja optimointipalvelut

Pinterest
Sofokus Oy logo

Sofokus Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Sofokus Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sofokus Oy:n tarjontaa

Sofokus Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia