Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen projektipäällikkö

Rekryilmoitus

Etsimme useampaa teknistä projektipäällikköä kehittämään kanssamme eettistä digitaalista maailmaa!

Etsimme lämminhenkiseen ja asiantuntevaan joukkoomme useampaa teknistä projektipäällikköä erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Pääset mielenkiintosi mukaan vaikuttamaan, hyppäätkö mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään.

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistokehitysprojektien teknisenä projektipäällikkönä osallistut projektinhallintaan koko projektin elinkaaren ajan. Työpäiviisi voi sisältyä esimerkiksi myynnin tukemista, budjetointia, resursointia, määrittelyä ja Scrum Masterin tehtäviä sekä ohjelmistokehitystiimin työn tukemista onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit halutessasi osallistua laajemminkin paikallisten asiakkuuksien hallintaan.  

Olet ihmisläheinen tiimin sujuvan arjen mahdollistaja, jolla on taitoa ja silmää tukea kehitystiimiä ja ratkoa vastaantulevia haasteita. Sinulla on vankkaa teknistä osaamista ja näyttöjä ohjelmistokehitysprojektien läpiviennistä, ja hallitset tunnetut ketterän projektinhallinnan viitekehykset. Sinulla voi olla kokemusta myös esimerkiksi arkkitehtuurisuunnittelusta, vaatimusmäärittelystä tai ohjelmistokehityksestä. 

 

Ennen kaikkea arvostamme halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista. Haluamme joukkoomme ihmisen, jolle tämä kaikki on yhtä tärkeää kuin meille.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavienhuippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa – toivomme pääsevämme pian palaamaan arkeen, jossa pystymme jälleen viettämään vapaammin aikaa yhdessä. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan.

Viihtyisät toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä ja Turussa, mutta voit työskennellä siellä, missä itse parhaiten viihdyt.

Jos kiinnostuit, niin joukkoomme pääset liittymään jättämällä yhteystietosi ja linkki Linkedin -profiiliisi tai CV:si hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan lisää!

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Tagit

Omat tagit

projektipäällikkö
IT-projektipäällikkö

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä