Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Architect, Power Platform

post_image

RekryilmoitusLow-code-ratkaisuiden tekninen taituri! Tule rakentamaan kanssamme moderneimpia ja innovatiivisimpia Power Platform -sovelluksia.

Etsimme tiimimme vahvistukseksi teknistä arkkitehtiä vastaamaan Power Platform -pohjaisten ratkaisuiden teknisestä määrittelystä ja laadunvarmistuksesta sekä kehittämään ympäristöjämme ja toimintatapojamme edelleen. Tehtävänäsi on suunnitella teknisestä näkökulmasta niin pieniä Power Platform -toteutuksia kuin isoja ja kompleksisia kokonaisuuksia, joissa Power Platform on osana toiminnanohjauskokonaisuutta.

Työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa asiakkaidemme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Olemme rakentaneet reilut 50 Power Platform -ratkaisua. Lisätietoa projekteistamme löydät täältä.

Mitä teet

 • Vastaat asiakkaan tarpeita tukevien Power Platform -ratkaisuiden teknisestä suunnittelusta, toteutettavuuden arvioinnista ja teknisten vaatimusten määrittelystä. Osaat ottaa suunnittelussa ja teknisissä valinnoissa huomioon ratkaisujen skaalautuvuuden, ylläpidettävyyden sekä tietoturva-asiat.
 • Suunnittelet Power Platform -arkkitehtuurit asiakkaillemme ja huolehdit yhdessä muiden integraatio- ja erp-arkkitehtien kanssa sujuvan kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä sisältäen muun muassa järjestelmien väliset integraatiot.
 • Toteutat itse tai tuet muita ratkaisujen toteutuksessa. Osallistut erityisesti teknisesti haastaviin projekteihin ja toimeksiantoihin. Tuet tiimiä teknisessä osaamisessa ja ongelmanratkaisussa ja jaat parhaita käytäntöjä arjen avuksi.
 • Huolehdit, että Microsoft Power Platform -alustan tekniset kyvykkyydet ja uudet ominaisuudet ovat käytössämme laaja-alaisesti ja pysyt koko ajan mukana teknologian kehityksessä.

Mitä tuot meille

 • Syvää ymmärrystä Power Platformin arkkitehtuurista ja sen eri komponenteista sekä kokemusta ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta.
 • Laaja-alaista projektikokemusta – Olet työskennellyt useissa procode- tai low-code-projekteissa joko teknisenä konsulttina, kehittäjänä tai arkkitehtina. Sinulla on vahva tuntemus Power Platform -tuotteista ja Microsoft-ympäristöstä. Azure-palveluiden ja Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations tai Customer Engagement -moduulien ja integraatioiden tuntemus on eduksesi.
 • Teknistä taituruutta ja näkemyksellisyyttä - Vakuutat osaamisellasi ja sinulla on kyky luoda välittömät suhteet talon sisällä & asiakasrajapinnassa. Olet luottopakki, jonka puoleen käännytään teknisissä kysymyksissä.
 • Ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja niiden automatisoinnista. Tunnistat pre-sales-mahdollisuuksia ja viet niitä aktiivisesti eteenpäin.
 • Tiimihenkeä - Tiimin toimintatavat ja hyvä yhteistyö ovat sinulle tärkeitä asioita - pidät tiimin kanssa sparraamisesta ja oman osaamisesi jakamisesta.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin ja rakentamaan ratkaisuja puhtaalta pöydältä myös itse kädet savessa tekien. Innostut ja motivoidut toiminnan jatkuvasta kehittämisestä.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Kehittämiseen ja kokeiluun kannustavan ilmapiirin – Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä. Toimme ensimmäisten joukossa Microsoft Power Platform -alustaa Suomeen ja olemme saaneet edelläkävijyydestämme myös tunnustuksia. Erityisen ylpeitä olemme Vuoden 2022 Power Platform -kumppani -pokaalistamme. Meillä pysyt siis varmasti kärryillä teknologiakehityksestä ja pääset yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa muovaamaan low-code-kehittämisen tulevaisuutta Suomessa!
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää.
 • Joustavuutta ja hyvät edut — Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee siellä missä sinäkin! Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä, ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Kehittymismahdollisuuksia – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Kasvuyritysympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointimme edetessä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rooliin tai tiimiimme liittyen, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä tiiminvetäjäämme Millaan: Milla Blomqvist, Service Area Lead, milla.blomqvist@efima.com / +358 50 589 8013.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 22.12.2023 - 7.1.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/211519-efima-technical-architect-power-platform/
Yhteydenotto: kaisa.hakala@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform
Microsoft Dataverse

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä