Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

System Specialist

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt mediaseksikkäällä nimellä varustettuun Optimesysin Hybrid Cloud -tiimiimme SYSTEM (CLOUD) SPECIALISTIA ylläpitämään ja kehittämään asiakkaidemme kokonaisinfrasturktuuria. Cloud-sana suluissa - sinä määrittelet miten cloud olet! OptimeSys Services Oy on tietoturvaan erikoistunut IT-alan yritys, joka on nykyisin osa Cinia-konsernia.

Mistä Hybridipilvi on tehty? Meillä se on tehty modernissa datacentterissä asuvista Windows tai Linux virtuaalikoneista joita monitoroidaan ja suojataan kerroksellisella tietoturvalla, hälytykset integroidaan keskitettyyn Cyber Security Operations Center -valvomoon sekä lisäkomponentteja venytetään dynaamisesti myös julkisen pilven suuntaan hyödyntäen tarvittaessa Azuren hallintatyökalut ja tietoturvakontrollit. Osana kokonaisuutta on myös modernit varmistusratkaisut sekä M365 ympäristöt E5 lisenssien mahdollistamina lisäkyvykkyyksinä.

What we want!

Hybriditiimimme etsii tietenkin hybridiosaajaa. Pelaat tennistä voitokkaasti niin rystyltä kuin kämmensyrjältä. Jos ässä ei mene sisään ensimmäisellä, niin vedetään hetki happea, liimataan katse vastustajaan ja kakkossyöttö uppoaa takuuvarmasti! Menestyt tehtävässä varmasti jos olet ylläpitänyt Windows-palvelimia, omaat vahvan silmän kokonaisarkkitehtuurille ja rakastat sitä tunnetta, kun saat visaisen pulman selvitettyä. Hybridillä on kaksi puolta, privaatti ja julkinen. Nälkää ja osaamista on hyvä olla molemmista, mutta toisen ollessa vahvempi tuemme sinua toisen kehittämisessä. No mitä pääset tekemään, tässä pala elämää:

Case-esimerkit:

 • Asiakkaan PKI-infran pystyttäminen - 802.1x pohjaisen tunnistautumisen käyttöönotto
 • Virtuaalikoneiden ja M365 ympäristön varmistuksien suunnittelu, toteutus ja palautukset
 • Työkuormamigraatiot esim. Asiakkaan olemassa olevasta konesalista uuteen moderniin datacentteriin
 • M365-ympäristöjen tietoturvallinen käyttöönotto ja migraatiot
 • Osaamisen mukaan asiakkaan työkuormien siirto julkiseen pilveen

Seuraavien teknologioiden osaaminen auttaa työssäsi, mutta ei ole puhdas välttämättömyys timanttiseen suoritukseen:

 • SCCM
 • Active Directory
 • Azure AD
 • Veeam
 • Microsoft PKI/CA

What you get!

Pääset tiimiin jossa kaveria tuetaan ja kouluttautumiseen kannustetaan. Työvälineesi voit valita itse, tärkeintä meille on taata sinulle parhaat lähtökohdat onnistua. Työtä ei mitata kauan perse on kulunut penkissä, vaan mitä olet saanut aikaan - mangustin joustavuus kuuluu sanavarastoomme.

 Etuihin kuuluu muun muassa:

 • Liikunta ja kulttuurisetelit 400€/vuosi ilman omavastuuta
 • Työsuhdepyöräetu
 • Kattavat koulutus- ja sertifiointimahdollisuudet
 • Yhteiset tapahtumat - (vaikka hakkeri-ilta, jossa pizza maistuu ja cola kuohuu, sekä infratiimin privaattipikkujoulut)
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Mahtava ja toisia tukeva porukka!

Voit toimia paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa, mutta tietoturvapalvelumme ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle Espoon konttorille.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Huomioithan että työkielenä on suomi ja englanti.

 

Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemus palkkatoiveinesi tulemaan! Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä ennen hakemista, niin Reima Väisänen vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse (050 375 3678).

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja - ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.10.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Voit toimia paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa, mutta tietoturvapalvelumme ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle Espoon konttorille.
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Windows

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä