Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Consultant, D365/AX

post_image

RekryilmoitusDynaaminen Microsoft Dynamics -konsultti, paikka on sinun!

Etsimme nyt kasvun myötä talouden D365/AX-ratkaisukonsultteja mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin.

Mitä teet

 • Kehität asiakkaidemme talousprosesseja.
 • Konsultoit järjestelmien käyttöönottoprojekteissa.
 • Toimit asiantuntijana tarjoamiemme pilvipohjaisten Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations -toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta.
 • Osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina sekä osaamista taloushallinnosta ja siihen liittyvistä erilaisista järjestelmistä. Erityisesti arvostamme aikaisempaa AX/D365-kokemusta. Osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivan taloushallinnon ratkaisun. Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä.
 • Näkemystä – Ymmärrät taloushallinnon järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä. Taustaltasi voit olla myös esimerkiksi kirjanpitäjä tai business controller. Arvostamme kokemusta niin taloushallinnon tehtävistä kuin toimialastamme ja tuottamistamme palveluista.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen ja sinulla, kuten jokaisella efimalaisella, on mahdollisuus sovittaa arki joustavasti mieleiseksesi. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä kotitoimistolla että toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa ja erilaisten kokonaisuuksien parissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 15.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa D365 Operations Director Arto Miettunen. Arton tavoitat parhaiten sähköpostilla arto.miettunen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 2.1.2023 - 15.1.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: arto.miettunen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
D365

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä