Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Engineer

post_image

RekryilmoitusOhjelmistojen insinööri, missä lymyilet?

Etsimme nyt oivaa ohjelmistokehittäjää mielenkiintoisiin tehtäviin projekteihimme, joiden asiakkaina on Suomen suurimpia yrityksiä. Mikäli toiveissasi siintää paikka, jossa pääset työskentelemään moderneilla teknologioilla, serverless- ja mikropalveluarkkitehtuurien sekä pilvipalveluratkaisuiden parissa, olet saattanut löytää etsimäsi!

Tukenasi on joukko osaavia kollegoita, joiden kanssa pääset oppimaan ja jakamaan osaamistasi. Meillä pääset halutessasi osallistumaan myös yhteiseen kehittämiseen ja miettimään uudentyyppisiä ratkaisuita ”greenfield”-hengessä.

Mitä teet

 • Osallistut asiakasprojekteihin ja toimit scrum-tiimin jäsenenä ohjelmistokehittäjän roolissa.
 • Suunnittelet, toteutat ja testaat määrittelyjen perusteella muutoksia ohjelmistoon.
 • Etsit ja korjaat virheitä koodissa.
 • Toteutat integraatioita.

Mitä odotamme sinulta

 • Kokemusta useammasta ohjelmointikielestä ja ympäristöstä , syväosaamista vähintään yhdestä.
 • Positiivista tiimipelaajan asennetta ja proaktiivista otetta työhön & kehittymiseen.
 • Otat sujuvasti haltuun alan uusimpia teknologioita ja olet mukavuusalueellasi työskennellessäsi eri menetelmien (kuten Scrum, DevOps, Kanban) kanssa.
 • Osaat automatisoida monotoniset rutiinihommat.

Arvostamme - mutta emme oleta sinun hallitsevan näistä kaikkia :-)

 • C#- ja .NET-osaamista, X++-taitoja sekä ARM/az cli -tuntemusta. Myös Gitin ja TFVC:n sekä Infrastructure as Coden hanskaaminen on etu. Lisäksi Visual Studion tai Visual Studio Coden tai vastaavan IDE:n hallitseminen on arvossaan.
 • Azure-, AWS- ja/tai GCP-komponenttien tunteminen käytännön tasolla sekä ymmärrystä Azure Function Apps, Durable Functions, Logic Apps, Service Bus, Azure Storage ja/tai vastaavista palveluista muiden pilvien puolelta. Arvostamme myös käytännön kokemusta preview-tason platform-komponenttien kanssa työskentelystä.
 • Serverless-arkkitehtuurin ja automaattisen skaalautuvuuden hallitsemista sekä mikropalveluarkkitehtuurien etujen ja haasteiden ymmärtämistä.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää:https://www.efima.com/tyopaika...
 • Kehittymismahdollisuuksia – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi mainio kasvupaikka ja laita hakemusta tulemaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Owner Timo Rahm. Timon tavoitat parhaiten sähköpostilla timo.rahm@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 549 1152.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 28.8.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: timo.rahm@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
C#

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä