Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer, Dynamics 365 F&O

post_image

RekryilmoitusEtsimme kokenutta teknistä kollegaa kehittämään ja rakentamaan ratkaisuja Microsoftin D365 F&O -ratkaisujen parissa asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Kokonaistarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset taatusti mukaan vaativiin ja monipuolisiin asiakashankkeisiin.

Tiimimme koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan parhaita käytäntöjä yli maarajojen ja ottamaan käyttöön työkaluja, jotka tekevät bisneksestä ketterää. Me emme tyydy pohtimaan muutosta vain teknisestä näkökulmasta vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään ja ennen kaikkea ratkaisuina, jotka on tehty heitä varten. Haluamme rakentaa asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja.

Keskeiset vastuualueesi Fellowmindilla – mitä toivomme sinulta?

Roolissasi vastaat asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita tukevien räätälöintien suunnittelusta ja toteutuksesta D365 F&O:n sekä muiden liiketoimintajärjestelmien välillä. Työnkuvassasi korostuvat niin kokonaisuuksien hahmottaminen, ongelmanratkaisukyky kuin sovelluskehitystaidot. Toiminnanohjausjärjestelmät kiinnostavat sinua ja sinulla on jo aiempaa kokemusta Dynamics 365 F&O/AX -kehityksen parista, arkkitehtuurista sekä projektinhallinnasta ketterässä ympäristössä. 

Teknisiä avainsanoja roolissa ovat C#, .Net, Visual Studio ja Azure, jotka luultavasti jo tunnetkin. Työskentelet myös X++:lla, F&O:n ohjelmointikielellä, jolla on paljon yhtäläisyyksiä C#:n kanssa. 

Ymmärrät myös asiakkaidemme liiketoiminnan prosesseja sekä haasteita ja haluat kehittää kanssamme asiakaskokemusta, luoda yhdessä uusia innovatiivisia ratkaisuja ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Haluat pysyä kanssamme aallonharjalla uusimmista teknologioista, alan trendeistä ja pidät katseesi tulevaisuudessa arvioiden kehityksen mahdollisia vaikutuksia projekteihimme. Me Fellowmindilla teemme töitä tiiviinä tiiminä, joten toivommekin että jaat mielelläsi oppeja myös muulle tiimille sekä hyödynnät kollegoita myös omalla kehityspolullasi. 

Ei huolta, että jäisit jumiin samoihin ympäristöihin tai projekteihin, sillä tarjoamamme digitaaliset ratkaisut ovat räätälöityjä. Sen sijaan pääset jatkuvasti kehittymään, oppimaan uutta sekä jakamaan osaamista muulle tiimille. Roolimme ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten keskustelemme mielellämme yhdessä siitä, minkälaisia odotuksia sinulla tulevaan tehtävään on sekä minkälaisen urapolun haluaisit kanssamme rakentaa.

Miksi Fellowmind?

Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta eli olemme mm tuore Microsoft Cloud Solutions Partner sekä Vuoden Dynamics 365 -kumppani Suomessa.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille keskeisten toimialojen parissa, eli hyödynnämme osaamista yli maarajojen.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

Kiinnostuitko keskustelemaan kanssamme lisää?

Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme. 

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/2540412-software-developer-dynamics-365-f-o
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä