Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Data Architect

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden dataratkaisuja sekä vaikuttamassa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen? Etsimme nyt joukkoomme kokenutta Data Architectia, joka jakaa intohimomme teknologiaan ja datan hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvattamisessa.

Meistä 

Tiimimme Fellowmindilla koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan parhaita käytäntöjä yli teknologiarajojen ja ottamaan käyttöön työkaluja, jotka tekevät bisneksestä ketterää ja tuottavaa. Me emme tyydy pohtimaan muutosta vain teknisestä näkökulmasta vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään ja ennen kaikkea ratkaisuina, jotka on tehty heitä varten. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja.

Datanäkemyksemme on vahvasti asiakkaan liiketoimintaan keskittyvä; olemme ratkaisemassa asiakkaidemme ydinhaasteita sekä mahdollistamassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Rakennamme moderneja sekä skaalautuvia Data Platform -ratkaisuja, jotka mahdollistavat datan tehokkaan hyödyntämisen liiketoiminnan kehittämisessä. Lisäksi tuotamme kattavia Business Intelligence -ja liiketoiminnan analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ymmärtämään paremmin omaa liiketoimintaansa ja tekemään parempia päätöksiä.

Kokonaistarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua monipuolisten asiakashankkeiden toteuttamiseen ja samalla laajentaa omaa osaamistasi asiakkaidemme kokonaisliiketoiminnan ymmärtämisessä.

Oletko sinä asiakkaamme luotettu kumppani heidän datahankkeissaan? 

Roolissasi kokeneena tekijänä pääset paitsi luomaan merkityksellisiä dataratkaisuja asiakkaillemme myös jakamaan osaamistasi, kehittämään toimintamalleja sekä vaikuttamaan miten rakennamme ratkaisujamme tulevaisuudessa.

Työsi sisältää tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja teet aktiivista työtä asiakasrajapinnassa; tunnistat, ymmärrät ja määrittelet asiakkaan tarpeita, tavoitteita, haasteita sekä suunnittelet ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan vaatimuksia myös tulevaisuudessa. Rooli painottuu vahvasti konsultoivaan kumppanuuteen. Rakennat luottamusta sekä yhteistyösuhteita niin asiakkaiden suuntaan kuin Fellowmindin sisäisiin tiimeihin, kuten teknisiin asiantuntijoihin, asiakkuusjohtajiin, myyntiin ja markkinointiin. Osaat kertoa asiakkaille, kuinka he voivat kehittää liiketoimintaprosessejaan datan ja teknologian avulla, jota he eivät ehkä vielä tiedä tarvitsevansa - heidän omalla kielellään. 

Meillä Fellowmindilla ei kuitenkaan tarvitse lokeroitua boksiin, vaan pyrimme parhaamme mukaan rakentamaan roolia osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Keskustelemme mielellämme myös siitä, että voisit ottaa Competence Lead -tason vastuita valituista kokonaisuuksista.

Lue lisää referensseistämme esimerkiksi kiinteistöalan tai logistiikan parista. Haluaisitko kenties olla mukanamme eturintamassa toteuttamassa asiakasprojekteja Microsoft Fabricin parissa?

Mitä odotamme sinulta?

  • Liiketoiminnallista kokonaisnäkemystä data platformien käyttökohteista sekä taitoa katsoa ratkaisuja holistisesta näkökulmasta - vain tätä kautta voimme löytää innovatiivisia ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Näkemystä prosessien ja toimintamallien kehittämiseen. Olet saattanut toimia konsulttina tai olla sisäisesti edistämässä dataratkaisujen rakentamista.
  • Valmiutta esiintyä ja osallistua keskusteluihin asiakasorganisaation eri tasoilla, jotta voit ymmärtää heidän liiketoimintakriittiset datatarpeet. Tämä edellyttää viestintätaitoja sekä teknisellä että ei-teknisellä tasolla.
  • Tärkein tapa onnistua työssäsi on aito kiinnostus vastata asiakkaiden liiketoiminnan ratkaisuilla, joilla saavutetaan aitoa liiketoimintahyötyä. Sinulla on halu kuunnella ja haastaa asiakasta uusia näkökulmia etsien. 
  • Tekemistäsi leimaa itseohjautuvuus, luottamus ja uudistushalu. Tavoitteenamme on aina asiakkaan odotusten ylittäminen - ja pidämme hauskaa sitä tehdessä!
  • Asiakkaidemme ja ympäristömme kansainvälistyessä toivomme sinulta suomen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa

 

Miksi sinun kannattaisi valita Fellowmind?

Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta eli olemme mm tuore Microsoft Cloud Solutions Partner sekä Vuoden Dynamics 365 -kumppani Suomessa.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme.

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/3652208-azure-data-architect
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä