Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

F&O Senior / Lead Consultant - Manufacturing, Project Manufacturing, Process Manufacturing

post_image

RekryilmoitusFellowmind jatkaa kasvuaan ja etsimme nyt voimakkaasti kasvavaan F&O-yksikköömme lisävahvistukseksi kokenutta asiantuntijaa vastaamaan D365 Finance & Operations -ratkaisujen käyttöönotosta asiakkaillemme valmistavan teollisuuden parissa. Kokonaistarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset taatusti mukaan vaativiin sekä monipuolisiin asiakashankkeisiin ja osaamisesi laajenee asiakaidemme kokonaisliiketoiminnan kattavaksi.

Tiimimme koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan parhaita käytäntöjä yli maarajojen ja ottamaan käyttöön työkaluja, jotka tekevät bisneksestä ketterää. Me emme tyydy pohtimaan muutosta vain teknisestä näkökulmasta vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään ja ennen kaikkea ratkaisuina, jotka on tehty heitä varten. Haluamme rakentaa asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja.

 

Mitä työsi sisältää Fellowmindilla?

Roolissasi on keskeistä kyky johtaa asiakasprojekteja ja toimia suunnannäyttäjänä valmistavan teollisuuden hankkeissamme. Ohjaat ja mentoroit muita tiimin jäseniä tarjoamalla erityisesti tuotantomoduuleihin liittyvää toiminnallista ja teknistä asiantuntemusta. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ymmärtääksesi heidän liiketoimintaprosessejaan, vaatimuksiaan ja haasteitaan. Osallistut uusien asiakashankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä kehität yhdessä meidän kanssamme olemassa olevia asiakkuuksia. Tuot merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme syvällisellä liiketoiminta- ja teknologiaosaamisellasi varmistaen prosessien tehokkuuden ja laadukkaan käyttöönoton.

Tuot meille mukanasi useamman vuoden kokemusta laajoista toimitusprojekteista sekä erityisosaamista tuotannon-, ja tilaus-toimitusketjujen prosesseista valmistavan teollisuuden parissa. Omaat vankan tuntemuksen D365 F&O:n tuotannon moduuleista, kuten tuotantoprosesseista, tuotetietojen hallinnasta, pääsuunnittelusta ja kustannuslaskennasta.

Luonteeltasi olet ratkaisukeskeinen ja haluat kehittää innovatiivisia sekä tehokkaita ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin haasteisiin kanssamme. Navigoit sujuvasti teknologian ja liiketoiminnan välillä sekä kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien suuntaan. Konsultin työssä vaihtelevuus sekä tietynlainen epävarmuus on aina läsnä ja päivät harvoin ovat samanlaisia. Osaat kääntää tämän omaksi vahvuudeksesi ja näet kääntöpuolena tehtävien joustavuuden sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi!

 

Miksi sinun kannattaisi valita Fellowmind?

Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta eli olemme mm tuore Microsoft Cloud Solutions Partner sekä Vuoden Dynamics 365 -kumppani Suomessa.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille keskeisten toimialojen parissa, eli hyödynnämme osaamista yli maarajojen.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme.

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/3548590-f-o-senior-lead-consultant-manufacturing-project-manufacturing-process-manufacturing
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

IT
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä