Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps Consultant / Architect, Dynamics 365 F&O

post_image

RekryilmoitusFellowmind jatkaa kasvuaan ja etsimme nyt voimakkaasti kasvavaan D365 F&O-yksikköömme lisävahvistukseksi kokenutta asiatuntijaa Devops Consultant / Architect -rooliin. Kokonaistarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset taatusti mukaan vaativiin sekä monipuolisiin asiakashankkeisiin ja osaamisesi laajenee asiakaidemme kokonaisliiketoiminnan kattavaksi.


Miltä arkesi näyttää?

Roolissasi ohjaat DevOps -ratkaisujen suunnittelua ja arkkitehtuuria Dynamics 365 F&O-hankkeissa sekä toimit keskeisessä asemassa halliten ratkaisujen kehittämisen, testauksen ja käyttöönoton elinkaarta. Varmistat ympäristöjen suorituskyvyn, käytettävyyden ja turvallisuuden, ja tuet asiakkaidemme sujuvaa siirtymistä DevOps-työkaluihin. Lisäksi olet vahvasti mukana tarjoamassa teknistä konsultointia sisäisille tiimeillemme DevOps-menetelmistä, -työkaluista ja -prosesseista.

Mitä tarvitset menestyäksesi roolissa?

  • Vuodet eivät ole ainoa mittari, mutta toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta DevOps-toiminnasta, mieluiten ERP-järjestelmien parista
  • Vahvaa tietämystä Azure DevOpsista, Azure Cloud Services -palveluista ja muista DevOps-työkaluista ja -prosesseista
  • Kokemusta CI/CD-putkien, automaattisen testauksen, konfiguraationhallinnan ja seurannan suunnittelusta, toteuttamisesta ja ylläpidosta Dynamics 365 F&O- tai vastaavissa ERP-järjestelmissä
  • Asiaankuuluvat DevOps-, Azure- tai Dynamics 365 -sertifikaatit ovat plussaa

 

Miksi sinun kannattaisi valita Fellowmind?

Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta eli olemme mm tuore Microsoft Cloud Solutions Partner sekä Vuoden Dynamics 365 -kumppani Suomessa.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille keskeisten toimialojen parissa, eli hyödynnämme osaamista yli maarajojen.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme.

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Riikka Ketola,040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry,040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/3493959-devops-consultant-architect-dynamics-365-f-o
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

DevOps
azure devops

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä