Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Manufacturing Consultant, Dynamics 365 F&O

post_image

RekryilmoitusFellowmind jatkaa kasvuaan ja etsimme nyt voimakkaasti kasvavaan D365 F&O-yksikköömme lisävahvistukseksi kokenutta asiatuntijaa, jolla on vahva ymmärrys toimitusketjujen, logistiikan sekä tuotannonsuunnittelun liiketoimintaprosesseista ja vaatimuksista valmistavan teollisuuden parissa. Kokonaistarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset taatusti mukaan vaativiin sekä monipuolisiin asiakashankkeisiin ja osaamisesi laajenee asiakaidemme kokonaisliiketoiminnan kattavaksi.

Miltä arkesi meillä näyttää?

Haluamme rakentaa asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja.

Tehtäkenttääsi kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden kartoitus, vaatimusten määrittely, järjestelmän toteutuksen suunnittelu, järjestelmätoimituksiin liittyvä projektinhallintaa sekä itse implementointitehtävät. Emmekä pistä pahaksemme jos sinulta löytyy kiinnostusta hypätä remmiin jo projektin suunnittelun alkuvaiheessa presales kulmalla tai osallistua workshopien fasilitointiin ja asiakkaan kouluttamiseen!

Työnkuvassasi korostuvat järjestelmäosaamisen lisäksi myös vuorovaikututaidot, kehittymishalukkuus sekä ongelmanratkaisukyky. Olennaista roolissasi onkin kyky ymmärtää tekniikan lisäksi myös asiakkaan liiketoimintaa sekä etsiä uusia toimintatapoja ratkaisujen rakentamiseen. Yksin et työtä tee, vaan tukenasi on tietty asiakkuustiimien lisäksi oma F&O -tiimisi, josta löytyy jo lähes 60 alan huippuosaajaa ympäri Suomen.

Toivomme sinulta

  • Projektinhallintaosaamista: Kokemusta ja taitoa toimitusprojektien hallinnasta, erityisesti Dynamics 365 -ratkaisuihin liittyvissä projekteissa
  • Kokemusta: Vankkaa kokemusta sekä syvää ymmärrystä D365 F&O -tuotantomoduulien toiminnasta sekä ominaisuuksista. Pystyt toimimaan vastuukonsulttina tietyn osa-alueen tai prosessin osalta projektissa sekä vastaat osa-alueen menestyksekkäästä toteutuksesta
  • Ratkaisukeskeisyyttä: Halua kehittää innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin haasteisiin kanssamme 
  • Asiakaslähtöisyyttä: Navigoit sujuvasti liiketoiminnan sekä teknologian välillä ja haluat keskittyä asiakkaiden tarpeideiden ymmärtämiseen ja niiden toteuttamiseen
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä: Konsultin työssä vaihtelevuus sekä tietynlainen epävarmuus on aina läsnä ja päivät harvoin ovat samanlaisia. Osaat kääntää tämän omaksi vahvuudeksesi ja näet kääntöpuolena tehtävien joustavuuden sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi!

Ei huolta, että jäisit jumiin samoihin ympäristöihin tai projekteihin, sillä tarjoamamme digitaaliset ratkaisut ovat räätälöityjä. Sen sijaan pääset jatkuvasti kehittymään, oppimaan uutta sekä jakamaan osaamista muulle tiimille. Roolimme ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten keskustelemme mielellämme yhdessä siitä, minkälaisia odotuksia sinulla tulevaan tehtävään on sekä minkälaisen urapolun haluaisit kanssamme rakentaa.

Miksi sinun kannattaisi valita Fellowmind?

Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta eli olemme mm tuore Microsoft Cloud Solutions Partner sekä Vuoden Dynamics 365 -kumppani Suomessa.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille keskeisten toimialojen parissa, eli hyödynnämme osaamista yli maarajojen.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

 

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme.

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/3492568-manufacturing-consultant-dynamics-365-f-o
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

IT
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä