Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Engineer, Electronics

RekryilmoitusHei sinä kokenut elektroniikka-alan ammattilainen! Kiinnostaisiko sinua työskentely suomalaisessa yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa itse elektroniikkansa omassa tehtaassaan Seinäjoella? Epec on osa Ponsse-konsernia ja yhteinen kasvumme tarjoaa nyt hienon mahdollisuuden päästä mukaan tiimiimme kehittämään elektroniikkaa liikkuviin työkoneisiin.

Etsimme tuotekehitystiimiimme uutta vahvistusta elektroniikkasuunnittelun osa-alueella. Tehtävät ovat vakituisia ja sijainnin suhteen joustavia Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Voit työskennellä millä tahansa Epecin toimipisteellä, mutta edellytämme säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tehtaalla, tarpeen mukaan. Olemme kiinnostuneita myös Oulun ja Vaasan seudun osaajista!

Mitä suunnittelijan työpäivään kuuluu?

Suunnittelijan pääasiallinen tehtävä on ylläpitää ja kehittää valmistamiamme elektroniikkatuotteita. Haemme tiimiimme asiantuntijaa, joka on kuin kotonaan sulautettujen tuotteiden parissa ja ymmärtää niin tuotannon kuin projektienkin tarpeita. Valittavan henkilön rooli voi painottua enemmän joko suunnitteluun tai laajempien teknisten kokonaisuuksien hallintaan uustuotekehityksessä tai ylläpidossa – henkilöstä riippuen. Pyrimme aina ottamaan huomioon jokaisen tiimiläisen vahvuudet, osaamistaustan sekä omat mielenkiinnon kohteet, kun rakennamme kullekin sopivaa roolia!

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja innovatiivisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – autamme ja tuemme toisiamme ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta on löydyttävä tehtävään soveltuva koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ja ammattiylpeytesi pitää sisällään halun jatkuvaan kehittymiseen. Haemme tiimiimme jäseniä, jotka innostuvat aidosti monipuolisesta tehtäväkentästä ja ovat halukkaita sekä kyvykkäitä ottamaan vastuuta asioista. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi!

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Matti Pispa kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 837 1553) tai sähköpostilla (matti.pispa@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 10.4.2023 mennessä.

***

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.3.2023 - 10.4.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2574173-senior-engineer-electronics

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä