Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Developer

post_image

RekryilmoitusHelsinki – Vaasa - Remote

Senior Developerina työskentelet monipuolisesti isojen kokonaisuuksien parissa. Yhdessä kollegoiden kanssa luotte tekemisellänne lisäarvoa asiakkaille ja viette eteenpäin monipuolisesti tämän päivän ohjelmistokehitystä. Työssäsi pääset analysoimaan ja kehittämään kokonaisia prosesseja alusta loppuun. Keskeisimpänä työtehtävänäsi on ohjelmointi, minkä lisäksi pääset halutessasi myös ohjaamaan ja mentoroimaan vähemmän kokeneita kollegoja.

Toivomme sinun olevan back-end painotteinen senior-tason kehittäjä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Otat vastuuta ja olet valmis tekemään päätöksiä. Sinulla on useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä esimerkiksi Java- tai C#-kielillä. Lisäksi sinulla on tietämystä ja käytännön kokemusta Dockerista ja Linux-palvelemista. Työn kannalta on hyödyllistä, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta myös Go-ohjelmointikielestä ja esimerkiksi Kuberneteksestä. Yksittäisten teknologioiden osaamista tärkeämpää on kuitenkin kykysi ja halusi oppia uusia taitoja ja ymmärtää ohjelmistokehitystä kokonaisuutena.

Työskentelet kompaktissa kehitystiimissä, missä kaikkien osaamista arvostetaan ja missä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Odotamme uudelta tiimiläiseltämme innovatiivisuutta, pitkäjänteisyyttä ja itseohjautuvaa asennetta. Arvostamme suuresti myös ratkaisukeskeisyyttä, palveluhenkisyyttä ja hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja.

Olemme joustava työnantaja ja haluamme antaa ammattilaisillemme vastuuta ja vapautta tekemiseen. Meillä pääset vaikuttamaan kokonaisiin projekteihin ja tekeminen on aina monipuolista. Käytössäsi ovat viimeisintä teknologiaa olevat työkalut. Teknologia- ja alustariippumattomuutemme mahdollistaa monipuolisen ohjelmointiympäristön.

Olemme avoimia uusille jutuille ja pyrimme jatkuvasti kehittämään myös omaa tekemistämme. Rento ja motivoiva työympäristömme tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen mm. opiskelumahdollisuuksina. Luonnollisesti tarjoamme myös lounasedun.

Pinterest
Trineria Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki - Vaasa - Remote
Linkki: https://careers.trineria.fi/jobs/1527564-senior-developer
Yhteydenotto: leif.setala@trineria.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Trineria kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä