Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BeanBakers Oy

Olemme luotettava ohjelmistokehitykseen ja käyttökokemuksen suunnitteluun erikoistunut yhteistyökumppani. Panostamme työssämme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotka ovat meille sydämenasia.

BeanBakers Oy - Yritysesittely

BeanBakers on kokonaisvaltainen ohjelmistopalvelutalo, joka toimittaa asiakkailleen palveluita pienistä konsultaatioista aina laajoihin sovelluskokonaisuuksiin 35 asiantuntijan voimin. Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa.

Ydinosaamisemme pohjautuu laadukkaisiin, asiakkaidemme kannalta vaivattomiin yrityskäyttöisiin web-sovelluksiin, integraatioratkaisuihin, konsultointiin sekä alihankintaan.

Intohimomme on tarjota asiakkaillemme ihmisläheisiä ratkaisuja sillä ajatuksella, että asiakkaidemme ei tarvitse tuhlata aikaansa järjestelmien kanssa tappelemiseen.
Työntekijöitä 37 Www www.beanbakers.fi
Y-tunnus 2893192-3 Puh 050 449 1444
Perustettu 2018 E-mail info@beanbakers.fi
Toimipaikat Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(3)
Arkkitehtuuri
(2)
Integraatiot
(2)
It-infrapalvelut
(2)
Ketterät menetelmät
(2)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(1)
Ohjelmistokehitys
(1)
Graafinen suunnittelu
(0)
Mobiilikehitys
(0)
Verkkokaupparatkaisut
(0)

Toimialakokemus

IT
(2)
Koulutusala
(2)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Julkishallinto
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Javascript
(3)
Java
(2)
Amazon Web Services
(1)
Node.js
(1)
React
(1)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

vue
Docker
Spring
quarkus
java ee

BeanBakers - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

BeanBakers:lla on 4 suosittelijaa.

ReferenssiAkupunktioklinikan ajanvarausohjelmiston kehitysprojekti

"Suosittelisin BeanBakersia yhteistyömme pohjalta kaikille yrittäjille. Lopputulos oli juuri sellainen kuin tältä projektilta kaivattiin. Erityisen hienoa oli se, että BeanBakersin kehittäjät osallistuivat aktiivisesti ideointiin ja keskusteluun palavereissa. Tämä mahdollisti sen, että pienimmätkin epäkohdat ohjelmistossa voitiin ottaa huomioon ja korjata. Ei kritisoitavaa, pelkkää.."

-- Johan Nyman

Näytä referenssi

ReferenssiCloubi Oy: Yhteistyötä useassa projektissa

"Olemme luottaneet Beanbakersin osaamiseen erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa jo usean vuoden ajan. Monipuoliset ohjelmistopalvelut, luotettavat asiantuntijat sekä joustava ja ratkaisukeskeinen toimintakulttuuri on kombinaatio, johon mielellään nojaamme – oli kyse sitten erillisistä ohjelmistoprojekteista tai pidempiaikaisesta alihankinnasta. "

-- Johanna Kalliomäki, COO

Näytä referenssi

ReferenssiTrivore oy: Myyntitilausarkisto joukkoliikenteeseen

"Olemme tehneet yhteistyötä BeanBakersin ohjelmistokehitystiimin kanssa toteuttaaksemme verkkopohjaisia käyttöliittymä- ja taustapalveluita joukkoliikenteen ja kiinteistöhuollon asiakkaillemme. BeanBakersin kehittäjien laaja-alainen verkkosovelluskehityksen osaaminen on mahdollistanut laajempien ja monipuolisempien järjestelmäkokonaisuuksien toteuttamisen Trivoren asiakkaille..."

-- Kari Mattsson, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCloubi oy: Käyttäjäkokemusten ja –mieltymysten analyysi

"BeanBakersin Tutkimustiimi auttoi meitä löytämään keskeisimmät tulokset lähes 1000 vastaajan kyselyaineistostamme. He tarjosivat meille sekä yksityiskohtaisen raportin että helposti sisäistettävän, keskeisimmät tulokset sisältävän visuaalisen esityksen. Oli ilo työskennellä todellisten tutkimuksen ammattilaisten kanssa, jotka tiesivät mitä välineitä ja analyyseja kannattaa.."

-- Jesper Nyström, Sales and Marketing Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

BeanBakers - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Asiantunteva ohjelmistoarkkitehti on korvaamaton osa mitä tahansa onnistunutta kehitysprojektia. Kun ohjelmistoarkkitehtuuriin kiinnitetään tarpeeksi huomiota, kyetään rakentamaan huippuunsa viritettyjä ja luotettavia sovelluksia.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmäintegraatiot, jotka saavat ohjelmistosi toimimaan sulavasti yhdessä. Kun kaikki yrityksesi arvokas tieto kulkee automatisoidusti ja hallitusti eri ohjelmistojen välillä, säästyy arvokasta työaikaa.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntijamme ovat käytettävissäsi niin web-pohjaisissa kuin mobiilialustoille tarkoitetuissa suunnitteluprojekteissa. Käyttöliittymä (UI, user interface), on sovelluksesi keulakuva käyttäjän silmissä. Kun näyttävä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

BeanBakers on luotettu kumppani, joka rakentaa yrityskäyttöisiä web-sovelluksia räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme tehneet yhteistyötä niin Suomen suurimpien yritysten kuin yksinyrittäjien kanssa. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BeanBakers - Referenssit

BeanBakers - Bloggaukset

 

BeanBakers kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku