Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Business Analyst, System Integration / Data Management

post_image

RekryilmoitusAGCO IT-Finland Application Management etsii Suolahteen tai Linnavuoreen

SENIOR BUSINESS ANALYSTIA,

System Integration / Data Management

Tässä roolissa pääset toimimaan aidosti kansainvälisessä ympäristössä, palkintoja saavuttaneiden, korkean teknologian tuotteiden parissa. Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta – haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään. IT osastollamme pääset työskentelemään osana AGCON globaalia, dynaamista IT-kehitystä, huippuasiantuntijoiden kanssa.

SINUN TEHTÄVÄSI

Senior Business Analystina tulet vastaamaan paikallisesti järjestelmäintegraatioratkaisuista ja sovelluskehityksestä teollisuusympäristöissä. Tehtävässä toimit erityisasiantuntijana tuotannon ja sisälogistiikan alueella sekä modernien IOT-ratkaisuiden kehitysprojekteissa. Toimit osana IT Finland Application Management ja Agcon globaalia tiimiä, vastaten osa-alueesi kehittämisestä ja ylläpidosta. Osana IT-toimintoa, olet vastuussa digitaalisten ratkaisujen Data Security- ja Compliance (GDPR ja SOX) -aiheista.

  • IT- ja AGCO-liiketoimintayksiköiden välinen yhteistyö
  • Liiketoiminta-analyysi, validointi ja vaatimusten määrittely
  • Liiketoimintakonseptien ja -vaatimusten kääntäminen suoritettaviin toiminnallisiin vaatimuksiin ja malleihin
  • Projektinhallinta ja järjestelmän testaus
  • Integraatioiden kehittäminen ja tukeminen muiden järjestelmien kanssa
  • Tietojen analysointi ja analysointiratkaisut

SINUN OSAAMISESI

Arvomme ovat joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus. Etsimme tiimiimme hyvää tyyppiä, joka allekirjoittaa kanssamme nämä arvot.

Olet jo ehtinyt hankkia laajalti kokemusta tai omaat hyvät valmiudet oppia järjestelmäkehitystä ja projektinhallintaa monikulttuurisessa ympäristössä. Omaat vahvan teknisen kokemuksen integraatioteknologioista, tietokannoista, analytiikka- ja Master Data hallinnan -ratkaisuista. Kokemuksestasi digitalisaatiosta ja liiketoimintaprosesseista teollisuudessa on sinulle hyötyä tehtävässä. Sinulla on myös sopiva koulutus (B.Sc tai M.Sc) ja taitoa työskennellä itsenäisesti globaalissa tiimissä. Toimit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin kirjallisesti kuin puhuttuna. Sinulla on myös valmiuksia säännölliseen työmatkustukseen.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa ja kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, osana rentoa ja ammattitaitoista tiimiä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Olemme tulevaisuuteen katsovien, osaavien ja motivoituneiden ihmisten arvostettu työpaikka. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.10.2019 oheisen hakupainikkeen kautta.

Kysymyksiisi vastaa Senior Recruiter Ninnu Kinnunen sähköpostilla ninnu.kinnunen@agcocorp.com tai puhelimitse 040 701 8023.

AGCO

AGCO

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 18.9.2019 - 6.10.2019
Sijainti: Nokia, Äänekoski
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/agco/senior-business-analyst-system-integration-data-management/692664/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä