Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö

RekryilmoitusJos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippuasiantuntijoiden kanssa sekä pidät organisoinnista ja projektisuunnitelmien laatimisesta, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

Haemme Epecin projektitoimistoon projektipäällikköä johtamaan tuotekehitysprojektejamme. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Työskentelemme kuitenkin säännöllisesti myös jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere tai Turku.

Mitä projektipäällikön tehtäviin kuuluu?

Projektipäällikkönä olet vastuussa sulautettujen ohjausjärjestelmätuotteiden kehitysprojekteista. Vastaat aikataulutuksesta, resurssoinnista usean eri tekijän välillä, budjetoinnista, raportoinnista ja säännöllisestä projektiviestinnästä. Vedät projektitiimejäsi vahvalla, mutta lämpimällä otteella. Kehität aktiivisesti toimintaamme sekä jaat tietoa sekä osaamistasi avoimesti työtovereidesi kesken.

Miksi meille kannattaa hakea?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kiinnostavassa ja menestyvässä yrityksessä. Epecillä on viihtyisä työympäristö ja mukava työyhteisö, jossa tunnet itsesi tervetulleeksi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä pääset työskentelemään maailmanluokan asiantuntijoiden, asiakkaiden ja Ponsse Groupin kollegoiden kanssa sekä tuomaan markkinoille uusinta teknologiaa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta löytyvän soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä aikaisempaa kokemusta tuotekehitysprojektien johtamisesta ja hallinnasta. Edellytämme myös hyviä viestintä- ja johtamistaitoja sekä kykyä sujuvaan yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä halua kehittää nykyaikaisia työmenetelmiä ja prosesseja. Jos koet omaavasi käytännönläheisen ja jämäkän asenteen työntekoa kohtaan, saatat olla sopiva henkilö tähän tehtävään!

Arvostamme lisäksi osaamista/kokemusta joltain seuraavista osa-alueista:

  • Projektihallinnan koulutus/sertifikaatti
  • MS Project, Silverbucket, ADO, O365
  • IATF16949, autoteollisuuden Tier 1 tai OEM tason tuotekehitysprosessi
  • Toiminnallinen turvallisuus

Miten jatketaan?

Jos kiinnostuit tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme ja hae tehtävää palkkatoivomuksen kera 19.2.2023 mennessä. Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, mutta viimeistään heti haun umpeutumisen jälkeisellä viikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Riikka Lankinen (PMO Manager) puh. 0400 485113. 

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 31.1.2023 - 19.2.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2395922-projektipaallikko

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä