Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija / Developer

post_image
Rekryilmoitus

Haemme Ropolle ohjelmistosuunnittelijaa hae 14.2.2021 mennessä.


Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Palvelumme toteutetaan täysin omaa teknologiaamme hyödyntäen. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen.


Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös ohjelmistotuotannossamme. Näin ollen haemme Kuopioon innokasta ja uuden oppimisesta nauttivaa devaajaa kehittämään meidän softaa.


Sinun ei tarvitse olla valmis guru alallasi, vaan meille riittää, että olet innokas ja haluat aidosti oppia uutta sekä saat asioita valmiiksi. Sinulla voi olla ohjelmointikokemusta jo muutamia vuosia, mutta positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat kuitenkin tärkeintä, mitä sinulla tulisi olla, jotta pärjäät meidän tiimissä.


Odotamme sinulta:

  • Ohjelmointikokemusta 2-5 vuotta, esim. PHP, C#, Java tai Javascript
  • Perusteet SQL -kielestä sekä pilviteknologiasta


Työsuhteesi alussa tuemme sinua sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen mentorin avulla, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisään meidän työtapoihin.


Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työ ei edellytä kuitenkaan Kuopiossa asumista, sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös toiselta paikkakunnalta. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat!


Olisitko yksi meistä?


Jätä hakemus ja CV viimeistään 14.2.2021

Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyessä.Lisätietoja

  • Puhelimitse arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttila p. 044 744 0606, Mika Saarelta p. 044 719 3312
  • Sähköpostitse esa.anttila@ropocapital.fi tai mika.saari@ropocapital.fi

Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.


Tutustu uratarinoihin:

Behind the scenes - uratarinoita ropolaisista


Hae tästäPinterest
Ropo Capital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.1.2021 - 14.2.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.ropocapital.fi/fi/2021/01/19/haemme-developeria/
Yhteydenotto: esa.anttila@ropocapital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
Javascript
PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä