Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ropo Capital Oy

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Ropo Capital Oy - Yritysesittely

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä. Toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta ja tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta. Palvelumallimme perustana on pitkälle automatisoitu laskutuksen kokonaisuus, johon sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen lähetyksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuksen palveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa, omaa teknologiaa hyödyntäen.
Työntekijöitä 220
Y-tunnus 2495037-7
Perustettu 2008
Www www.ropocapital.fi
Puh 030 688 6600
E-mail info@ropocapital.fi
Toimipaikat Kuopio

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Taloushallinto
(16)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(17)
Integraatiot
(17)

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
(7)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Media
(0)
Rakentaminen
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

laskutuksen tehostaminen
automaattinen laskujenhallinta
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen ulkoistus
laskutus- ja maksunvalvontaprosessi

Ropo Capital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiElenian 4,1 miljoonaa sähkölaskua Ropon palvelumalliin - sopimus laajeni laskujen välitykseen ja automatisoituun saatavien hallintaan

"Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel,"

-- Ville Sihvola, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAttendon laskun elinkaaren hallinta Ropo Capitalille

"Uudistus on ollut meille todella vaivaton ja koko projekti on mennyt hämmästyttävän kivuttomasti. Olen todella tyytyväinen Ropon osaamiseen ja sitoutumiseen."

-- Merja Saurus, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRopo Capital on Lappeenrannan Energian laskutuskumppani

"Energiasektorilla kerrotaan laajasti toimivista palveluista ja Ropon maine on erittäin korkea. Kyllähän se vakuuttaa, kun suurin osa suomalaisten sähkölaskuista lähetetään Ropon kautta,"

-- Reijo Kolehmainen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiJätekukko virtaviivaistaa laskutustaan ja maksuvalvontaa, yhteistyökumppaniksi Ropo Capital

"Uudistamme Ropon kanssa laskutuksemme digiaikaan. Tämän tyyppinen yhteistyö on meille taloudellisesti järkevää, se vähentää manuaalista työtä ja lisäksi saamme käyttöömme kattavat raportointiominaisuudet. "

-- Arto Ryhänen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Ropo Capital - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Ropo tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa on mahdollista kehittää ja syventää omaa ammattitaitoa. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ropo Capital - Referenssit

Ropo Capital - Bloggaukset

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

 

Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku