Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ropo Capital Oy

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Ropo Capital Oy - Yritysesittely

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä. Toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta ja tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta. Palvelumallimme perustana on pitkälle automatisoitu laskutuksen kokonaisuus, johon sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen lähetyksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuksen palveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa, omaa teknologiaa hyödyntäen.
Työntekijöitä 220
Y-tunnus 2495037-7
Perustettu 2008
Www www.ropocapital.fi
Puh 030 688 6600
E-mail info@ropocapital.fi
Toimipaikat Kuopio

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Taloushallinto
(15)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(16)
Integraatiot
(16)

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
(7)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Media
(0)
Rakentaminen
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

laskutuksen tehostaminen
automaattinen laskujenhallinta
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen ulkoistus
laskutus- ja maksunvalvontaprosessi

Ropo Capital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiElenian 4,1 miljoonaa sähkölaskua Ropon palvelumalliin - sopimus laajeni laskujen välitykseen ja automatisoituun saatavien hallintaan

"Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel,"

-- Ville Sihvola, toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Ropo Capital - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Ropo tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa on mahdollista kehittää ja syventää omaa ammattitaitoa. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ropo Capital - Referenssit

Ropo Capital - Bloggaukset

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku