Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä (Matlab) / Operations / Tampere

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Etsimme nyt Systems & Integration -linjan Research -ryhmään Tampereelle 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ (MATLAB)

Research- ryhmässämme tutkitaan, simuloidaan, analysoidaan ja toteutetaan signaalinkäsittelyn ratkaisuja useiden Patrian omien järjestelmien sekä tutkimusluonteisten projektien parissa. Tutkimusryhmään on kerääntynyt moniammatillinen tutkien signaalinkäsittelyyn sekä algoritmeihin keskittyvä tutkijaryhmä, jonka työhön pätee hyvin sanonta: meillä pääset tekemään asioita, joita muualla et pääse edes näkemään. 

Terävän pääsi lisäksi tärkein työkalusi tehtävässä on Matlab. Työsi puitteen muodostavat yliopistojen kanssa yhteistyössä tuotettujen analyysityökalujen tekniset ylläpito- ja dokumentointitehtävät. Tehtävänäsi on myös varmistaa analyysityökalujen jouheva käyttö asiakasympäristössä. Työtehtävä on mahdollista skaalata siihen palkattavan henkilön osaamistason mukaan. Lopputyöntekijä voi kehittyä tässä hommassa alan asiantuntijaksi, mutta työtehtävässä riittää haastetta myös pidempään aiheen parissa työskennelleelle. 

Matlab-osaamisen lisäksi tehtävässä pitää pystyä tuottamaan teknistä dokumentaatiota suomen kielellä. Tehtävässä ei ole välttämätöntä ymmärtää taustalla olevaa fysiikkaa tai matemaattisia algoritmeja kovin syvällisesti, mutta kiinnostus näihin osa-alueisiin tukee työtehtävässä kehittymistä. Työtä tehdään pääasiassa Patrian toimipisteellä Tampereelle tai erikseen sovittaessa Espoossa. Joitain työmatkapäiviä on kuitenkin hyvä varautua tekemään, joten hyödyt oma-aloitteisuudesta ja rohkeasta suhtautumisesta uusiin tilanteisiin sekä ihmisiin. Vaikka työskentelykielemme on suomi, toivomme, että kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Turvaa yhteiskunnalle: Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä (Hatanpään valtatie 30). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi) p. 044 5886109.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 2.3.2022 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 17.2.2022 - 2.3.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistokehittaja-matlab-operations-tampere/1433877/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä