Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme ohjelmistokehittäjiä kasvavaan tiimiimme SoulCorelle.

Arki:

Normaali työpäivä koostuu koodaamisesta, suunnittelusta, asiakaskontakteista ja palavereista. Haussa ei ole siis luolakoodari, vaan ainakin jonkin verran päivänvaloa sietävä ammattilainen.

Käytämme kehityksessä hyväksemme SoulCoren omaa mallinnukseen ja koodigenerointiin perustuvaa low-code sovelluskehitysalustaa, joka tuo visuaalisen ja vähemmän käsityötä vaativan lähestymistavan uusien sovellusten kehittämiseen. Sen avulla saamme aikaan ajettavaa koodia käyttöliittymästä tietokantaan. Toimintamallimme yhdistää perinteisen sovelluskehityksen hyödyt low-code ohjelmistokehityksen tuomaan nopeuteen ja laatuun, jolloin myös kehittäjän aikaa vapautuu mielenkiintoisempaan työhön, jossa pääsee haastamaan itseään. Kehitämme myös kehitysalustaamme jatkuvasti, mikä tuo siitä kiinnostuneiden kehittäjien työhön lisää vaihtelua.

SoulCorella on hyvä tiimihenki ja töitä on mukava painaa, kun saa sopivasti vastuuta ja haasteita. Apua saa tarvittaessa matalalla kynnyksellä työkavereilta. Mahtavan työporukan lisäksi SoulCore tarjoaa joustavat työajat ja mahdollisuuden joustavaan etätyöhön, hyvät työsuhde-edut, afterwork-, peli-ilta ym. aktiviteetit, sekä ennen kaikkea mahdollisuuden rakentaa omaa roolia ja tuoda omaa näkemystä yrityksen ja sen toimintatapojen kehittämiseen.

Odotuksemme:

Sinulla on alalle sopiva koulutus ja vähintään pari vuotta kokemusta ohjelmistokehittäjänä työskentelystä. Tulet toimeen suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta myös osaamista joistain seuraavista:

  • .NET Core ja .NET Framework (ASP.NET)
  • React
  • Javascript (ES6+)
  • SQL (Azure SQL, MSSQL)
  • Git
  • HTML5/CSS
  • Microsoft Azure -osaaminen plussaa

Kaikkea ei tarvitse osata, kyky ja halu oppia on tärkeintä!

SoulCore:

SoulCore on ohjelmistotalo, joka tarjoaa ylivertaisen tuottavia ohjelmistokehityspalveluja. Rakennamme moderneja ja helppokäyttöisiä pilvipalveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Erottaudumme muista alan toimijoista mallinnusta ja koodigenerointia hyödyntävän low-code teknologiamme ansiosta. Sen avulla luomme ratkaisut laadukkaasti ja nopeasti, tarjoten myös kehitystiimille tehokkuutta ja mielenkiintoa työskentelyyn.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä, ja tarjoamme mahdollisuuden joustavaan etätyöhön.

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen.

Pinterest
SoulCore Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://ura.soulcore.fi/jobs/1294820-ohjelmistokehittaja
Yhteydenotto: jarno.leikas@soulcore.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SoulCore kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Omat tagit

ohjelmistokehittäjä
IT-rekrytointi
rekry

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä