Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Haluatko koodata tällaisessa ympäristössä?

Nyt se on mahdollista! 

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, kuljetus

Kuvaus luotu automaattisesti

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme tiimimme vahvistukseksi

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ 

useampaan tiimiin ja toimipisteeseemme!

Maailma ympärillämme muuttuu ja yhteiskunnassamme tarvitaan vastuullisia, kestävää tulevaisuutta rakentavia ja luotettavia kumppaneita. Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa.

Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostuttaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Haemme puuttuvia palasia tiimeihin, jotka ovat osa ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikköämme. Näissä tiimeissä rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Hypätessäsi kelkkaamme, voit päästä osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi kautta tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita. Koodaamisen lisäksi tiimeissämme tehdään järjestelmä- ja arkkitehtuurisuunnittelua, testausta ja toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan laajasti järjestelmämme kehitykseen kuten testausautomaatioon ja konfiguroinnin automatisointiin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. 

Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi.

Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

???? Tehtävissämme onnistumista tukee, jos sinulla on 

  • tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen korkeakouluopintoja
  • opintojen tai työn kautta hankittua kokemusta koodaamisesta 
  • positiivinen ja innostunut asenne kehittämiseen ja ratkaisukeskeinen työote 
  • sujuva suomen- ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Me kuulisimme mieluusti sinusta lisää!

Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on jokin Patrian toimipisteistä. Osassa rooleista myös etätyö onnistuu. 

Lisätietoja paikoista antavat rekrykumppanimme Porkkana ja keppi: Kaisa (044-5886109), Emppu (040-0710141) ja Enni (040-6308125).

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.8.2022 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Prosessiimme kuuluu myös koodaustesti, jolla asetamme lähtötason sille, minkälaista ”kakkua” meillä olisi sinulle tarjota. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, sisä, kannettava, väkijoukko

Kuvaus luotu automaattisesti

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 8.6.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Espoo, Hämeenlinna, Jämsä, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistokehittaja/1612195/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä