Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusHaluatko mukaan kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisujayhdessä Pohjoismaiden voimakkaimmin kasvavassa it-talossa? 

Liiketoiminnan jatkaessa kasvuaan, haemme nyt tuotekehitysyksikköömme Kajaanin tai Espoon konttorille kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä kehittämään omia tuotteitamme eteenpäin. 

Ohjelmistoarkkitehti

Tehtävässäsi vastaat Innofactorin Quality First™-tuotteen jatkokehittämisestä sekä uusien ratkaisuiden innovoinnista Azuren, Office 365:n ja muiden modernien teknologioiden avulla yhdessä tiimisi kanssa. Ratkaisuja rakennamme globaalisti toimivien yritysasiakkaidemme käyttöön. Tulet toimimaan osana kokenutta scrum-tiimiämme joko Kajaanissa tai Espoossa. 

 

Sinä olet.. 

.. jo työskennellyt ohjelmistokehityksen parissa hyvän tovin. Osaat keskustella asioista selkeästi sekä teknisten että vähemmän teknisten ihmisten kanssa. Lisäksi sinulta löytyy kykyä jalostaa vähemmän tarkat vaatimukset määrittelyiksi esimerkiksi käyttötapausten muotoon. Termit, kuten Azure, O365, ASP.Net, Visual Studio, HTML5, JavaScript, TypeScript, C# ja Kendo UI ovat sinulle tuttuja. 

 

Koulutustaustaasi tärkeämpänä pidämme kokemusta ja aitoa paloa ohjelmistokehityksen maailmaan, sekä uteliaisuutta uusien teknologioiden suhteen. Arvostat työskentelyä eritaustaisten ja osaavien kollegoiden kanssa ja haluat aina saada aikaan ensiluokkaista jälkeä ja jakaa osaamistasi koko tiimille. Määräaikojen lähestyessä pystyt pitämään asetetut päämärät tiukasti kiikarissasi ja auttamaan myös kaveria tarvittaessa. Kansainvälisten toimintaympäristömme ja asiakkaidemme vuoksi sinulta tulisi löytyä sujuvat kommunikointitaidot myös englanniksi. 

 

Vähän lisää meistä 

Meillä sinua odottavat omien tuotteiden tuotekehitysyksikkömmerautaiset ja kokeneet ohjelmistokehitysalan ammattilaiset, jotka ovat keränneet osaamista monenlaisten projektien parista yhdessä ja erikseen jo useampia vuosia. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia uralla etenemiseen omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Voit esimerkiksi edetä teknisellä linjalla yhä paremmaksi, ottaa isompaa roolia tuotehallinnan puolella tai edetä halutessasi esimiesrooliin.Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa Microsoft-teknologioiden sertifiointien ja niitä tukevien koulutusten kautta. 

 

Työyhteisössämme uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn kantaa vastuuta, joka näkyy päivittäisessä tekemisessämmetyöntekijöidemme kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia uusia ratkaisuita omaan työhönsä. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, joka heijastuu myös tyytyväisiin asiakkaisiin. Ohjelmistoarkkitehdin roolissasi sinulla on mahdollisuus kurkistaa niin merkittävien bränditalojen, julkishallinnon toimijoiden kuin kolmannen sektorin asiakkaiden ohjelmistoratkaisujen maailmaan, vaikuttaen omalla työlläsi yksityisen sektorin lisäksi myös yhteiskunnallisesti kansalaisten palveluiden sujuvuuteen.  

 

Pääset osaksi it-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. Kilpailukykyisen palkan ja kannustavan bonusmallinlisäksi sinulla on myös käytössäsi muut normaalit työsuhde-edut (mm. puhelin- ja lounasetu), joustavat työaikajärjestelyt ja monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa! 

 

Hae meille! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 10.2.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus osaksi Espoon tai Kajaanin tiimiämme. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi lisäksi kummalla paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Sakari Hilamalta joko sähköpostitse:sakari.hilama(at)innofactor.com tai puhelimitse numerosta 0400 684172 seuraavina soittoaikoina: 23.1. klo 10-11 tai 30.1. ja 1.2. klo 16-17.30 välillä. 

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Kajaani, Turku
Linkki: https://ura.innofactor.fi/jobs/73376-ohjelmistoarkkitehti
Yhteydenotto: sakari.hilama@innofactor.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Innofactor kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft
C#
Javascript

Innofactor Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä