Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Scrum Master

post_image

RekryilmoitusMukaan kehittämään digitaalista liiketoimintaa yhdessä Pohjoismaiden nopeinten kasvavassa it-talossa?

Kasvumme jatkuessa etsimme nyt pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan kokenutta Scrum Masteria luotsaamaan kehitystiimejämme ja asiakkaidemme toimintaa entistä jouhevammaksi.

Scrum Masterina kuulut osaksi Scrum-tiimiämme. Tärkeimpänä tehtäväsi on auttaa kehitystiimiä ja asiakkaitamme toimimaan ketterien arvojen sekä käytäntöjen mukaisesti. Kehitystiimimme kehittävät moderneja verkkosovelluksia alusta alkaen, lähtien rikkaista käyttöliittymistä aina taustajärjestelmien väliseen liikenteeseen asti. 

Scrum-tiimimme ovat kooltaan kolmesta yhdeksään kehittäjää ja mielestämme Scrum Masterin tehtävä on täysipäiväinen. Osa ketteristä tiimeistämme työskentelee asiakkaan tiloissa ympäri pääkaupunkiseutua ja osa toimistollamme Espoon Keilaniemessä. Työssä käytössäsi on myös sisäisen Scrum Coaching-palvelut.

Meille oikea henkilö

Sinulta löytyy jo kokemusta Scrum Masterina toimimisesta ja erityisesti kykyä näyttää asiakkaillemme ja tiimeillemme, miten Scrumia tehdään käytännössä. 

Luonnollisesti olet sisäistänyt ketterän tekemisen ajatusmaailman, ja sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitojen lisäksi aitoa kehityshenkeä ja halua oppia parhaaksi. Koska toimimme kansainvälisessä ympäristössä, tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa päivittäisessä työssäsi.

Plussaa myös on, jos sinulta löytyy:

· Scrum Master sertifiointi

· Kokemusta uuden Scrum-tiimin perustamisesta

· Ohjelmistokehitystaustaa Microsoft .NET -alustalla

· Kokemusta jatkuvan integraation pystyttämisestä.

Miksi meille?

Innofactor on ammatillinen yhteisö, jossa olemme ylpeitä kättemme jäljestä ja haluamme kehittyä paremmiksi joka päivä. Pääset tehtävässäsi mukaan osaksi vahvasti kehittyvää Digitaalisen liiketoimintamme yksikköämme rooliin, joka tarjoaa vastuullisten saappaiden lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamista eteenpäin mm. Microsoft-sertifiointien ja Innofactor Akatemian koulutusohjelmien kautta.

Palkan ja kannustavan palkitsemisjärjestelmän lisäksi sinulla on myös käytössäsi perinteiset edut (kuten puhelin- ja lounasetu), joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Kerro meille 30.4.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus Srum-tiimiimme. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Marko Lybeckiltä joko sähköpostitse: marko.lybeck@innofactor.com tai puhelimitse numerosta: 050-3405592 11.4. tai 23.4. klo 14.30 -15.30.

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Linkki: https://ura.innofactor.fi/jobs/92179-scrum-master
Yhteydenotto: marko.lybeck@innofactor.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Innofactor kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Innofactor Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä