Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusHaluatko mukaan kehittämään digitaalista liiketoimintaa yhdessä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa it-talossa? 

Haemme nyt pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan digitaalisen liiketoiminnan kovaan asiantuntijatiimiimme vahvistusta osaavasta Azure-arkkitehdista! 

Azure-arkkitehti 

Tehtävässäsi toimit tärkeänä osana digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja tarjoavaa yksikköämme ja sen New Technology -tiimiä. Tiimin tehtävänä on pohtia, kuinka voimme hyödyntää asiakasprojekteissamme hypekäyrän alkupään teknologioita älypölystä koneoppimiseen, sekä jo asemansa vakiinnuttaneita teknologioitakuten blockchain, IoT, Azure PaaS- ja Azure Cognitive Services -teknologioita. 

Tiimin jäsenenä olet mukana rakentamassa uutta liiketoimintaa. Tehtäväsi on osallistua uusien teknologiaratkaisujen kehittämiseen ja testaamiseen. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden kehittääosaamistasi esim. PoC-projektien, koulutusten ja konferenssien kautta. Lisäksi saat eturivin paikan, jossa pääset vaikuttamaan laajasti eri toimialojen ohjelmistoratkaisuihin niin yritys- kuin julkishallinnon projekteissa.? 

Olet keskeisessä ja vastuullisessa roolissa merkittävien asiakkuuksien kehitysprojekteissa, joissa teet määritystyötä yhdessä myyntitiimin ja arkkitehtitiimin sekä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Olet luotettu tekninen neuvonantaja tärkeimmissä asiakkuuksissamme.? 

Sinusta 

Osaamispakistasi löytyy jo kokemusta Azure-palveluista laajoissa asiakastoimituksissa muutamien vuosien ajalta. Kykenet hahmottamaan asiakkaan tarpeita laaja-alaisesti sekä tarjoamaan niihin digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet toiminnan kehittämiseksi. Haluat kehittyä kärkiosaajaksi Microsoft- ja Azure-maailmassa ja laajentaa osaamistasi Microsoft-teknologioiden parissa. 

Ihmisenä olet ratkaisukeskeinen ja joustava työkaveri, joka pystyy keskustelemaan teknisistä kokonaisuuksista ja ratkaisuista ymmärrettävästi erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy draivia ja kunnianhimoa saada tuloksia aikaan ja tuoda asiakkaalle parhaat ratkaisut toiminnan eteenpäin viemiseksi. Tykkäät aktiivisesti seurata ja tutkia myös uusia teknologioita ja niiden potentiaalia asiakasprojekteissa. Plussaa on, jos sinulta löytyy toteutustason osaamista ja taustaa sovelluskehitystyöstä Microsoft- ja Azure PaaS -teknologioilla.? 

Meistä 

Innofactor on ammattilaisten yhteisö, jota leimaavat vapaus ja vastuunotto. Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn työskennellä itsenäisesti. Tämä näkyy päivittäisessä tekemisessämme muun muassa kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia, uusia ratkaisuita omaan työhömme. 

Innofactorilla on elämänmyötäinen ihmistä ymmärtävä kulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Toimiva etätyö on meillä arkipäivää ja mahdollistaa työn sujumisen kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Ammattilaisen työ voi olla hauskaa, vaikkei olekaan hypeä. 

Tuleva tiimisi koostuu tiiviistä joukosta osaavia, motivoituneita ja sitoutuneita kehitysarkkitehteja. Tiimissä ratkomme ongelmia itseohjautuen, kuitenkin jakaen tietoa uusista ideoista koko tiimille. Yhteisissä intresseissämme on kehittää uusien teknologioiden kautta innovatiivisia ratkaisuita asiakkaillemme, sekä viedä jatkuvasti eteenpäin omaa osaamistamme tiiminä ja asiantuntijoina.  

Pääset osaksi it-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. Kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa! 

Hae meille! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 10.2.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Mika Okkolalta joko sähköpostitse: mika.okkola(at)innofactor.com tai puhelimitse numerosta 0400 410 632 seuraavina soittoaikoina: 22.1. klo 13-14.00, 29.1. klo 13-14.00 tai 6.1. klo 13-14.00 välillä.

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Linkki: https://ura.innofactor.fi/jobs/64139-azure-arkkitehti
Yhteydenotto: mika.okkola@innofactor.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Innofactor kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Microsoft
C#
Javascript

Innofactor Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä