Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näkemyksellinen Data Engineer

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. 

Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Näkemyksellinen Data Engineer

Miltä kuulostaisi päästä vaikuttamaan siihen, miten Suomen suurimman verkkokaupan tiedoista, yhden Suomen suurimman suomalaisen asiakaskannan sisällöstä sekä valtavasta määrästä pelitapahtumien dataa luodaan vankkaa perustaa tiedolla johtamiseen?

Etsimmekin nyt kokenutta Data Engineer:iä tuomaan osaamista ja näkemyksellisyyttä noin 20 hengen Data and Information Management -tiimiimme, joka on osa Veikkauksen yli 300 henkistä TECH-toimintoa.

Työpäiviimme kuuluu olemassa olevien prosessin ylläpitoa, uusien rakentamista ja toimintamme kehittämistä niin teknologiaratkaisujen kuin toimintatapojen kautta. Tässä roolissa korostuvat odotukset koko tiimin toimintamallien ja työkalujen kehittämisestä, muutoksien jalkauttamisesta, päivittäisten työn rutiinien ohjauksesta, kollegoiden auttamisesta puhumattakaan. Työnkuvaa tarkennetaan hyvän tyypin vahvuuksien mukaan.

Tiimimme tehtäväkenttä Veikkauksella on laaja, alkaen erilaisten rajapintojen kautta tapahtuvien datojen integroinnista, transformaatiosta ja datan varastoinnista aina datan tarjoilemiseen analytiikan sekä muiden ratkaisujen kautta. Isoin työkenttämme on operatiivisessa ETL/ELT-tekemisessä ja kehityspuolella tulevaisuuden data-alustan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä toimintamme tehostamisessa. 

Tällä hetkellä tärkeimmät työkalumme ja teknologiamme ovat Kafka, Nifi, Pentaho (PDI), Vertica, ja GCP natiiviratkaisuineen. Emme kuitenkaan edellytä juuri näiden osaamista, sillä uskomme, että kokemuksesi auttaa sinua omaksumaan ne riittävän hyvin. Koska olemme siirtämässä tekemistämme pilveen, arvostamme pilviympäristöissä jo kertynyttä kokemustasi.

Tämä tehtävä on sinulle, jos:

  • Sinulla on vahva motivaatio kehittää toimintamalleja
  • Sinulla on usean vuoden työkokemuksen tuottamaa näkemystä vaativasta datan käsittelystä ja sen kehittämisestä
  • Ketterät menetelmät ovat tuttuja ja ymmärrät niiden arvon
  • Arvostat pitkäjänteistä kehitystyötä ja ymmärrät jatkuvan parantamisen merkityksen
  • Olet tiimipelaaja ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi eri sidosryhmien kanssa

Me puolestamme voimme tarjota sinulle:

  • Näköalapaikan modernien ja kehittyvien teknologioiden parissa rahapelitoiminnassa
  • Mahdollisuuden pitkäjänteiseen datatekemiseen ilman jatkuvaa toimitusprojektien deadline-painetta hartioilla
  • Työpaikan Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa yhdistettynä joustaviin hybridityön käytäntöihin, eli saat parhaat puolet molemmista tavoista

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.10.2023. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Team Manager Laura Rapeli (puh 040 558 8031). Soittamalla saat minut parhaiten kiinni tiistaina 10.10. klo 10–15 ja maanantaina 16.10. klo 9–11. Voit myös jättää hakuaikana minulle soittopyynnön tekstiviestillä, joten soitan sinulle sopivassa hetkessä takaisin.

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.10.2023 - 22.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/nakemyksellinen-data-engineer/2464517/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä