Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead System Architect, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Etsimme täydennystä ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikköön, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Haussa Battle Mangement and Surveillance -tuoteryhmäämme kokenut

LEAD SYSTEM ARCHITECT.

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä sisäisesti uusiin haasteisiin, etsimme sinua jo meriittejä kerryttänyttä järjestelmäkehityksen supertekijää mukaan 40 hengen ammattitaitoiseen ohjelmistokehitystiimiin. Projektimme liittyvät monipuolisesti esim. paikkatietojärjestelmiin, säähän ja vedenalaiseen maailmaan.

Lead System Arcchitectina vastaat projektiemme tuotesuunnittelusta ja vaatimusten toteutumisesta sekä toimivuudesta järjestelmäkehityksen osa-alueelta. Teet järjestelmä- ja arkkitehtuurisuunnittelua, testausta ja toimit myös tiiviisti asiakasrajapinnassa. Pääset vaikuttamaan laajasti järjestelmiemme kehitykseen. Tuoteryhmämme asiantuntijat loistavat erityisesti Java, C++ ja Javascript -osaajina. Kokemus näistä hyödyttää siis tehtävän haltuunottoa. Lead Architech -tehtävässä pääset vaikuttamaan myös tuoteryhmäämme laajemmin toteuttamiin ratkaisuihin. Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös projektihallinnalliseen suuntaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivisuutta, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä kokemusta tuotekehitysprojekteista. Edellisten lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (esim. DI) soveltuvalta alalta ja olet jo saanut kokemusta myös työelämästä. Olemme erityisen innoissamme sinusta, jos omaat kokemusta laivateknisten järjestelmien suunnittelusta sekä ymmärrystä vedenalaisesta akustiikasta ja valvontajärjestelmistä. Toivomme, että ymmärrät ohjelmistojen roolin järjestelmässä ja pystyt määrittämään tarvittavia rajapintoja. 

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Tiimimme tunnelma on rennon letkeä ja porukkamme on työhönsä äärimmäisen sitoutunutta. Tiimistämme löytyy sekä nuoruuden intoa että kokemuksen tuomaa karismaa! Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa-Maria Kokkonen, kaisa@porkkanajakeppi.fi, 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 17.3.2021 mennessä. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti. 

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 29.11.2021 - 29.12.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/lead-system-architect-tampere/1346100/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Java
Javascript

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä