Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead System architect / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Etsimme nyt tiimiimme 

JÄRJESTELMÄN PÄÄSUUNNITTELIJAA (LEAD SYSTEM ARCHITECT)

ottamaan kokonaisvastuun projektimme teknisestä toteutuksesta.

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Tässä tehtävässä olosuhteet ovat märät, koska tehtävä sijoittuu vedenalaisten valvontajärjestelmien suunnittelu- ja kehitystehtäviin. Pääsuunnittelijana vastaat projektiemme tuotesuunnittelusta ja vaatimusten toteutumisesta sekä toimivuudesta. Lisäksi vastaat valmistuksen ja huollettavuuden suunnittelusta sekä tuotteemme elinkaaren hallinnasta. Pidät näpeissäsi myös alihankinnan koordinointia ja ohjausta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää innovatiivisuutta, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä kokemusta tuotekehitysprojekteista. Edellisten lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (esim. DI) soveltuvalta alalta ja olet jo saanut kokemusta myös työelämästä. Olemme erityisen innoissamme sinusta, jos omaat kokemusta laivateknisten järjestelmien suunnittelusta sekä ymmärrystä vedenalaisesta akustiikasta ja valvontajärjestelmistä. Toivomme, että ymmärrät ohjelmistojen roolin järjestelmässä ja pystyt määrittämään tarvittavia rajapintoja.

Jos seuraavat taikasanat herättävät sinussa intoa ja uteliaisuutta sekä kuulostavat myös tutulta opintojen tahi työtehtävien kautta, tämä saattaa olla sinun tonttisi:

  • automaatio-, informaatio- ja mittaustekniikka
  • signaalinkäsittely, akustiikka
  • mekatroniikka
  • mekaniikka- ja elektroniikkasuunnittelun ohjaus
  • asiakasrajapinta
  • alihankkijoiden ohjaus
  • Mekatroniikka, automaatio- ja mittaustekniikka
  • Signaalinkäsittely
  • Mekaniikkasuunnittelun ohjaus

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Tiimimme tunnelma on rennon letkeä ja porukkamme on työhönsä äärimmäisen sitoutunutta. Ei ole harvinaista, että kakuttelemme yhdessä 35-vuoden työuran kunniaksi! Tiimistämme löytyy sekä nuoruuden intoa että kokemuksen tuomaa karismaa! Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Silloin kun se suinkin on mahdollista, aloitamme päivämme yhteisellä kahvihetkellä. 

Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa-Maria Kokkonen, kaisa@porkkanajakeppi.fi, 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 17.3.2021 mennessä. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti. 

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.2.2021 - 17.3.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/lead-system-architect-systems-tampere/1069916/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Sovellustietoturva-asiantuntija

Hakuaika: 23.9.2021 - 22.10.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä