Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-lähitukihenkilö (osa-aikainen)

post_image

RekryilmoitusFujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen-Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 500 ihmistä. Katso lisää http://www.fujitsu.com/fi/about/finland/

 

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle kahta osa-aikaista LÄHITUKIHENKILÖÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen ManpowerGroup Oy:n kautta. 

Pääasialliset tehtävät koostuvat kassajärjestelmien IT-tuesta asiakkaidemme tiloissa. Lähitukihenkilön tehtäviin kuuluu päivittäinen ongelmaratkaisu, laite-ja ohjelmistoasennukset sekä päivitykset. Työvuoroja on iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Keskimääräinen viikottainen työaika on n. 20 h. Työ alkaa heinäkuun loppupuolella 2 viikon perehtytysjaksolla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

– IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua vankkaa osaamista

– hyvää yleistä IT-osaamista

– oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta

– hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi

– ajokortti

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan asiakasyrityksemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian päivitetyllä ansioluettelolla osoitteessa www.experis.fi Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 / petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/4eb06abc-a271-48f8-8017-4714aa50c4ce

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 13.6.2019 - 25.6.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/it-lahitukihenkilo-osa-aikainen-paakaupunkiseutu/624258/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä