Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT Architect, Data platforms

post_image
Rekryilmoitus

ICT Architect, Data platforms

Etsimme Veikkauksen Architecture & Technology tiimiin henkilöä vakituiseen työsuhteeseen, jolla on vahva osaaminen data-arkkitehtuurin alueella ja kyky työskennellä tehokkaasti monialaisissa tiimeissä. Tässä olisi juuri sinulle loistava mahdollisuus päästä mukaan mielenkiintoisiin ja vaativiin hankkeisiin.

Mitä sitten data arkkitehdin tehtäviin kuuluu? Tehtävänäsi olisi ohjata ja kehittää Veikkauksen data-arkkitehtuuria. Suunnitella yhdessä sidosryhmien kanssa data-arkkitehtuurin roadmap sekä ohjata sen toteutusta. Tehtävässä pääset päättämään, missä, miten ja millä teknologioilla data säilytetään, siirretään ja suojataan. Pääset ottamaan kantaa järjestelmien dataratkaisuihin ja niiden vaikutuksiin. Jalkautat data-arkkitehtuurin pelisääntöjä ja standardeja eri tiimeissä. Ja osana tehtäviäsi ratkot tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä kysymyksiä ja seuraat myös alaan liittyvää lainsäädäntöä. Lisäksi toimit data-analytiikan tiimin työparina, tarjoten teknistä asiantuntijuutta ja neuvoja eri tilanteiden datavaatimuksista ja -ratkaisuista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuvaosaamista arkkitehtuurisuunnittelusta ja – toteutuksesta. Ymmärrät mitä lisäarvoa datan hyötykäyttö tuottaa liiketoiminnalle. 

Arvostamme vahvaa kokemusta yritystason tietoarkkitehtuurin teknisten ratkaisujen laatimisesta ja toteutuksen valvonnasta, kokemusta arkkitehtuurien katselmoinneista ja hyvistä dokumentointikäytännöistä sekä kykyä työskennellä ketterästi muiden huippuosaajien kanssa.

Lisäksi odotamme sinulta

  • Aiempaa kokemusta data-arkkitehtuurista ja sen työkaluista, kuten SQL, NoSQL, ETL, data lake, data warehouse, data pipeline, data governance, data quality, data security, data privacy, etc.
  • Kokemus datan hallinnasta, varastoinnista ja datavarastoista.
  • Kokemus pilvipohjaisista data-arkkitehtuureista ja palveluista, kuten AWS, Azure tai Google Cloud Platform.
  • Kokemusta järjestelmien välisen datan kokonaisuuden suunnittelusta
  • Ymmärrystä master data -arkkitehtuurista ja sen yhteensopivuudesta eri järjestelmien kanssa
  • Ymmärrys ja kokemus Big Data -teknologioista ja -työkaluista, kuten Hadoop, Spark tai Kafka.
  • Tietoisuus datan tietoturva ja tietosuoja käytännöistä ja -standardeista
  • Kykyä tehdä liiketoimintaa tukevia data + AI vaikutustenarviointeja yhdessä liiketoiminnan sekä datan ja analytiikan asiantuntijoiden kanssa
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot niin suomen kuin englannin kielellä

Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Näin saamme parhaat puolet molemmista työskentely tavoista. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa, voit ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää tehtävästä, tai laittaa suoraan hakemuksen sisään! Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 14.1.2024 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Team Manager, Antti Arponen. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, tekstiviestillä (+358 50 350 5502) tai sähköpostilla (antti.arponen@veikkaus.fi).  

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.12.2023 - 14.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ict-architect-data-platforms/2586783/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä