Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Electrical System Engineer

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä maailman johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikan huipputeknologian aallonharjalle, hyötyajoneuvojen ja työkoneiden sähköistykseen. Vahvan kasvumme myötä tarjoamme sinulle nyt hienoa mahdollisuutta päästä mukaan tiimimme, osaksi erittäin mielenkiintoisia projekteja.

Haemme uutta henkilöä Electrical Systems Engineer -tehtävään. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Edellytämme kuitenkin säännöllistä läsnäoloa jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere, Turku tai Kuopio.

Mitä työpäivään kuuluu?

Tässä työssä osallistut asiakkaidemme hyötyajoneuvojen ja NRMM-työkoneiden kehitysprojekteihin, joissa vastaat esimerkiksi ajovoimansiirtojärjestelmän sähkökäyttöjen ja HV-akkujen latausjärjestelmän suunnittelusta ja sähköjärjestelmän integroinnista. Osallistut järjestelmien mallipohjaiseen suunnitteluun ja verifiointiin tukemalla muita suunnittelijoita simulointimallien määrittelyssä, komponenttien mitoituksissa ja tulosten analysoinnissa. Tehtäviin kuuluu myös testaussuunnitelmien laatiminen sekä osallistuminen järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työpäivien sisältö on varsin monipuolinen ja tätä työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, toimittajien ja muiden suunnittelutiimien kanssa.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja innovatiivisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Tuemme myös ympärivuotista työmatkapyöräilyä tarjoamalla kaikille työntekijöillemme työsuhdepyöräedun. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – osaava tiimi on tukenasi ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on soveltuva AMK- tai yliopistotason tutkinto. Hallitset vaativien tehoelektroniikka- ja sähköjärjestelmien suunnittelun ja sinulla on hyvä markkinatuntemus näihin liittyvistä komponenteista ja toimittajista. Odotamme, että sinulta löytyy vähintään muutaman vuoden työkokemus sähkömoottorikäyttöjen ja sähköjärjestelmien suunnittelusta esimerkiksi NRMM-työkoneisiin, ajoneuvoihin, tai muun teollisuuden sovelluksiin liittyen.

Tehtävä edellyttää lisäksi jonkin verran mallipohjaisen suunnittelun menetelmien ja Matlab/Simulink -työkalujen tuntemusta. Ohjelmoinnin perusteiden hallinta C-kielellä tai CODESYS -ympäristössä on avuksi tehtävässä. Arvostamme koneiden sähkö- ja ohjausjärjestelmien toiminnalliseen turvallisuuteen liittyvää osaamista.

Tästä työstä nautit eniten, jos sinulla on kyky vastata itsenäisesti laajoista teknisistä kokonaisuuksista ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa pitäisi pystyä toimia niin suomeksi kuin englanniksi. Jos olet lisäksi valmis matkustamaan jonkin verran työn puolesta, taidat olla etsimämme henkilö!

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Arto Orava kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 823 0256) tai sähköpostilla (arto.orava@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 16.4.2023 mennessä.

***

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.3.2023 - 16.4.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2574601-electrical-system-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä