Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps Engineer

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Tampereelle

DEVOPS ENGINEERIA

työskentelemään ARIS-tuotteidemme parissa. 

DevOps kehittäjänä pääset tekemään laajasti töitä kehitysprojektin parissa. Vastuullasi on CI/CD pipelinet ja end-2-end -järjestelmätestaus sekä tuotantolinjojen kehittäminen. Työ sisältää myös tietojärjestelmien interoperabilityn kehittämistä mm. REST API-toteutustyön kautta sekä asiakasyhteistyötä. 

Millaista osaajaa etsimme?

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta DevOpsista ja laajaa ymmärrystä ohjelmistokehityksestä sekä sen laadunvarmennuksesta. Nautit niin tuotekehityksestä kuin asiakasrajapinnassa toimimisesta. 

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Kokemusta konttiteknologiapohjaisen ratkaisun kehityksestä ja ylläpidosta (esim. Docker)
  • Ymmärrystä ohjelmistotestauksesta ja testaustyökaluista (mm. Jenkins ja Robot Framework)
  • Aikaisempaa kokemusta asennusarkkitehtuurin ja DevOps-automaation suunnittelusta, testauksesta ja toteutuksesta
  • Kokemusta BitBucketista, Confluencesta tai Jirasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Muu kielitaito on plussaa.

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Kokemusta käyttöliittymätestauksesta (esim. Squish)
  • Ohjelmointikokemusta Pythonilla
  • Ohjelmointikokemusta C++ -kielestä lähinnä ohjelmistokäännösten tekemiseen (mm. make)
  • Tuntemusta sekä Windows että Linux ympäristöistä

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävässä on 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 10.3.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2024 - 10.3.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/devops-engineer/2733028/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä