Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Engineer, Production

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikanhuipputeknologian aallonharjalle, mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Haemme Data Engineeria kehittämään tuotannon IT-järjestelmien ja prosessien tuottaman datan hyödyntämistä liiketoiminnan kehityksessä. Työskentelemme yhdistäen etä- ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet, mutta tehtävän luonteesta johtuen tarvitaan myös säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tuotantolaitoksellamme.

Mitä Data Engineerin työpäivään kuuluu?

Vastaat Item master data -tiimin toiminnasta ja hallinnoit tuotteisiin liittyvää master dataa. Koordinoit yhdessä tuotannon, tuotekehityksen ja hankinnan kanssa uusien tuotteiden master datan luontia ja validointia, sekä huolehdit tuotteiden master datan ylläpidosta osana tiimiä. Data Engineerina tuet tiedolla johtamista kehittämällä IT-järjestelmien ja tuotantolaitteiden välistä tiedonsiirtoa. Kehität myös IT-järjestelmien (esim. ERP, WMS) sekä varastoautomaation ja tuotantokoneiden välisiä integraatioita sekä datan hyödyntämistä. Olet osaltasi mukana kehittämässä ohjauselektroniikan valmistusteknologiaa ja tuotannon digitalisaatiota kohti Smart Factorya.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meille rakentuu parhaillaan uusi moderni elektroniikkatehdas Seinäjoelle, joten työskentely-ympäristö tulee olemaan nykyaikaiset vaatimukset täyttävä ja kehittymistä tukeva. Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset hyödyntämään osaamistasi ja haastamaan itseäsi yhdessä tuotannon tiimin kanssa käynnissä ja suunnitteilla olevien IT-järjestelmähankkeiden sekä uuden tehtaan tuotantolaitteiden investointien parissa. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on ymmärrystä datan käsittelyyn ja analysointiin käytettävistä menetelmistä sekä datan hyödyntämisen merkityksestä osana liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Perustuntemus tuotteiden master datan, elinkaaren sekä muutostenhallinnan ja niihin liittyvien järjestelmien (PLM & ERP) perusteista ja osaaminen SQL-kannoista, ja -kyselykielen hallinnasta sekä integraatioalustojen toiminnasta auttaa sinua tehtävässä. Arvostamme kokemusta D365-ERP-järjestelmästä, PowerBI:stä ja ohjelmoinnista.

Sinulla on aitoa halua kehittää ja kehittyä omassa työssäsi. Et pelkää upottaa käsiäsi saveen, vaan bittinikkaroinnin ja kehitysprojektien lisäksi osallistut mielelläsi myös ratkaisujen toteuttamiseen aina valmistusprosesseihin asti. Olet aktiivinen viestijä ja nautit työskentelystä eri sidosryhmien kanssa. Tiimipelurina tuot rohkeasti esiin näkemyksiäsi, ymmärtäen ja kuunnellen myös muiden ideoita.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Tommi Talasmäki kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa 050 373 0350 tai sähköpostilla tommi.talasmaki@epec.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335879-data-engineer-production

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä