Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Developer (AWS)

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Cloud Developer (AWS)

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön, verkkopalvelun pilvialustoista vastaavaan tiimiin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen cloud developeria (AWS). 

Kehitystiimin vastuulla on Veikkauksen asiakasrajapinnan verkkopalveluiden pilvialustojen kehitys ja ylläpito, verkkokaupan mikropalveluiden ylläpito ja valvonta, sekä uusien järjestelmien integraatio pilvialustoihin. 

Kehitystiimimme on pieni ja ammattitaitoinen – työt teemme joustavasti ja ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Pääset itse vaikuttamaan työskentelyaikoihisi ja työpaikkasi voi olla toimistolla tai halutessasi myös etänä. Tiimi päättää itse omista työskentelytavoista ja valituista teknologioista, joten halutessasi pääset myös vaikuttamaan työkalu- ja teknologiavalintoihin millä työskennellään. Periaatteena on, että kaveria tuetaan ja tiimissä kaikki pystyvät tarvittaessa tekemään kaikkea, joten kommunikaatio- ja yhteistyötaidot ovat avainasemassa.

Pääasiallisena tehtävänäsi on olla kehittämässä Veikkauksen verkkokaupan pilvirakenteita, rakentamassa uusia kyvykkyyksiä ja olla osa tiimiä, joka on vastuussa sen operoinnista ja ylläpidosta. Jatkossa voit myös viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Työtehtävät painottuvat AWS alustalle, mutta myös GCP alustaa hyödynnetään osassa pilvipalveluista. Pääasiallisina teknologioina ovat ECS, Lambda, CloudFormation, CloudFront, API Gateway ja CDK. Plussaa on kokemus työskentelystä Javascript/Typescript, Ansible, Python/PHP, Grafana, Kubernetes, GCP ja Gitlab parissa. 

Etsimmekin nyt henkilöä, jolla on jo työkokemusta joidenkin yllämainituista teknologioiden hyödyntämisestä vähintään 2 vuoden ajalta sekä intoa oppia uutta. Lisäksi odotamme sinulta intohimoa suunnitella, kehittää ja ylläpitää korkeatasoisia ohjelmistoja. Sen lisäksi hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätäthän meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.10.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (petri.raevuori@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358943702227. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.9.2023 - 8.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/cloud-developer-aws/2427965/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä