Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ Developer/ Operations, Tampere

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

C++ SOFTWARE ENGINEER

Meillä on avoinna useita positioita ja voimme räätälöidä tulevaa tiimiäsi ja työnkuvaasi halukkuutesi ja osaamisesi perusteella.

Patrialla pääset tekemään sellaista, mitä vain harvat pääsevät tekemään! Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Meillä pääset keskittymään moderneihin ja mielenkiintoisiin projekteihin puolustusjärjestelmien ja ajoneuvo-ohjelmistojen tuotekehityksessä. Olet tärkeä tekijä osaavassa suunnittelijatiimissä, jossa yhdessä vastaatte ohjelmistojen tai ohjelmistoja sisältävien järjestelmien teknisistä ratkaisuista, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisestä.

Jotta menestyt meillä, sinulla tulee olla C++ osaamista ja osissa projekteistamme myös ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Osaan tehtävistä voidaan palkata myös junior-tason osaaja kehittymään huipputiimissä. Toivomme sinulla kuitenkin olevan muutakin koodauskokemusta kuin koulunpenkiltä hankittua. Työskentelykielemme on suomi, mutta toivomme, että kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. 

Kaipaamme tekijöitä juuri nyt esimerkiksi seuraaviin projekteihin Tampereelle ja Jämsään:

  • C++ -kehittäjä ilmailujärjestelmien kehitykseen, osaksi tiimiä, jossa lentokoneet ja moderni tekniikka ja ohjelmistonkehitys ovat keskeisessä roolissa. Avoin tehtävämme on ilmailun datan tallennus- ja analysointijärjestelmien parissa, jossa keskeisessä roolissa ovat lentokoneiden tehtäväntuki ja -ohjelmistonkehitys Windows-käyttöjärjestelmille. Eduksi katsotaan osaaminen tietoverkoista (sovellusrajapinnat ja verkon suunnittelu), tietokannoista (esim. Access, Oracle) sekä sulautetuista järjestelmistä.
  • C++ -kehittäjä lentokoneohjelmistojen kehitystiimiin sulautettujen järjestelmien pariin. Tässä tehtävässä sulautettujen ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelusta sekä reaaliaikakäyttöjärjestelmien ymmärryksestä on hyötyä. https://www.youtube.com/watch?v=DRBpnK4HaVs
  • C++ -kehittäjä tai koodava team lead backend-puolelle radioteknisten tiedustelujärjestelmien pariin Linux -ympäristöön. Tässä tehtävässä signaalinkäsittelyn ja rautapuolen osaamisesta on hyötyä sinulle. https://www.youtube.com/watch?v=YBMSoXyWLjE

Mitä haluaisit meillä tehdä?

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Työn sijaintipaikka on Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä (Hatanpään valtatie 30). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. 

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi) p. 044 5886109.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta: https://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/1584602-c-software-engineer. Haku on auki 17.4.2022 saakka. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 16.3.2022 - 17.4.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-developer-operations-tampere/1467404/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Avoin hakemus Bittiumille

Jatkuva haku

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisilla osaamisilla. Jos juuri nyt meillä ei näy avoinna osaamistasi vastaavaa ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Tiedonhallinnan asiantuntijan määräaikainen toimi

Hakuaika: 10.11.2023 - 30.11.2023

Tiedonhallinnan asiantuntijan määräaikainen toimi Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite hakee määräaikaiseen ..

Osaamisalueet: Tietohallinto

Sijainti: Kokkola

job_image

Rekryilmoitus Workday Engagement Manager EMEA – Full Suite (Multilingual)

Hakuaika: 14.11.2023 - 14.12.2023

Workday Engagement Manager EMEA – Full Suite (Multilingual) Your work days are brighter here. At Workday, it all began with a ..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus FPGA-suunnittelija

Hakuaika: 16.11.2023 - 30.11.2023

  Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus HW System Engineer

Hakuaika: 17.11.2023 - 1.12.2023

HW System Engineer   Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Portfoliohallinnan asiantuntija, TECH-toiminto

Hakuaika: 23.11.2023 - 10.12.2023

Portfoliohallinnan asiantuntija, TECH-toiminto Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten ..

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Project Manager, F35-hanke

Hakuaika: 28.11.2023 - 12.12.2023

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus IT-ASIANTUNTIJA, HYBRID CLOUD & DATA CENTER ATEALLE

Hakuaika: 18.9.2023 - 30.11.2023

Nice-business Consulting Oy (Nico)   on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys . Etsimme jatkuvasti ammattilaisia ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Pilvipalvelut / SaaS, IT

Sijainti: Vantaa

job_image

Rekryilmoitus DevOps Engineer

Hakuaika: 10.11.2023 - 3.12.2023

DevOps Engineer Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Linux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Business Partner (Service Delivery)

Hakuaika: 16.11.2023 - 30.11.2023

Patria  is a workplace where you build common security. At Patria, ordinary people solve extraordinary challenges. When it ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, IT

Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jämsä, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjä, VeikkausAPI-tiimi

Hakuaika: 16.11.2023 - 3.12.2023

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Graphic Designer for Fennica Gaming

Hakuaika: 20.11.2023 - 3.12.2023

Fennica Gaming is a new company with a decade’s long history. It’s established and fully owned by the Finnish National ..

Osaamisalueet: Graafinen suunnittelu, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Tilastosuunnittelijan toimi

Hakuaika: 6.11.2023 - 1.12.2023

Tilastosuunnittelijan toimi Tule kehittämään hyvinvointialueen tietojohtamisen palveluita, Keski-Pohjanmaan ..

Osaamisalueet: Analytiikka

Sijainti: Kokkola

job_image

Rekryilmoitus HANKINTA-ASIANTUNTIJA, 2M-IT

Jatkuva haku

HANKINTA-ASIANTUNTIJA, 2M-IT Hankinta- ja käyttöönottopalvelut vastaa  2M-IT:n  hankinnoista ja niihin liittyvistä ..

Osaamisalueet: Hankinta

Sijainti: Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta , Mikkeli, Oulu, Pietarsaari, Pori, Salo, Savonlinna, Turku, Vaasa

job_image

Rekryilmoitus Määräaikainen tietoturva-asiantuntijan toimi

Hakuaika: 15.11.2023 - 4.12.2023

Määräaikainen tietoturva-asiantuntijan toimi Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa on haettavana 4.12.2023 klo 12.00 ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, Tietoturva, IT

Sijainti: Kokkola

job_image

Rekryilmoitus SW Developer

Hakuaika: 16.11.2023 - 30.11.2023

  Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C, C++, +3 muutaPython, Linux, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Experienced Backend Developer

Hakuaika: 16.11.2023 - 30.11.2023

Veikkaus creates joy through games and protects it. We want to make sure that gambling in Finland is kept on the joyful side. All ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Suunnittelija, Operations & Production Support

Hakuaika: 21.11.2023 - 3.12.2023

Suunnittelija, Operations & Production Support Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Laatuasiantuntija (vuorotteluvapaasijaisuus)

Hakuaika: 24.11.2023 - 6.12.2023

Laatuasiantuntija (vuorotteluvapaasijaisuus) Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten ..

Osaamisalueet: Laadunvarmistus, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Backend-kehittäjä

Hakuaika: 3.11.2023 - 3.12.2023

Backend-kehittäjä Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Clojure, Java, +2 muutaScala, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Hardware Test Engineer

Hakuaika: 15.11.2023 - 30.11.2023

Hardware Test Engineer Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat ..

Osaamisalueet: Laadunvarmistus, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus TIETOANALYYTIKKO, Tietohallinto, yli 2v

Hakuaika: 16.11.2023 - 30.11.2023

Tietoanalyytikko – työelämän parasta aikaa Keusotessa! Vahvistamme hyvinvointialueen kykyä järjestää palvelut ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, Analytiikka, IT

Sijainti: Hyvinkää

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer, Game Development Tools & UX

Hakuaika: 17.11.2023 - 1.12.2023

Veikkaus creates joy through games and protects it. We want to make sure that gambling in Finland is kept on the joyful side. All ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Avoin hakemus, Millog-yhtiöt

Hakuaika: 23.11.2023 - 31.12.2023

Avoin hakemus, Millog-yhtiöt Oletko kiinnostunut työmahdollisuuksista Millog-yhtiöissä? Kuulisimme mielellämme sinusta!  ..

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 28.11.2023 - 1.1.2024

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen kenttäradio- ja antennikaluston elinjakson ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Juupajoki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä