Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Y-Säätiö - Uusi verkkopalvelu WordPressille

Referenssi

Mikä Y-Säätiö?

Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja Y-Säätiö on asunnottomuuden poistamisen suunnannäyttäjä. Säätiö edistää asukkaidensa hyvinvointia ja kestävää elämäntapaa, jotta jokaisella on koti. Y-Säätiö vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja niitä tarvitseville ja tekee toimenpiteitä asunnottomuuden poistamiseksi.

Y-Säätiön verkkopalvelu-uudistus

Y-Säätiön verkkopalvelun lanseerauksen yhteydessä julkistettiin Y-Säätiön uusi ilme. Verkkopalvelu-uudistuksessa asuntoensin.fi-sivusto tuotiin osaksi Y-Säätiön sivustoa. Suunnitteluvaiheessa keskityttiin selkiyttämään sivuston rakennetta aikaisemmasta, ja tavoitteena oli myös saavutettavuuden varmistaminen sivustolla.

Y-Säätiön verkkopalvelun suunnittelu ja käytettävyystestaus

Projekti käynnistyi konseptointityöpajoilla, joissa määritettiin yhdessä muun muassa verkkopalvelun tavoitteet, kohderyhmät ja niiden tärkeimmät tehtävät. Sivukartan suunnittelun jälkeen aloitimme käyttöliittymäsuunnittelun. Taustalla oli käynnissä myös Y-Säätiön ilmeen uudistus, ja saimmekin aloittaa verkkopalvelun visuaalisen suunnittelun Y-Säätiön uudella, raikkaalla ilmeellä.

Verkkopalvelun käytettävyyttä testattiin käytettävyystestauksella, joka toteutettiin prototyypin ja Useberry-ohjelmiston avulla. Testauksessa valitut testaajat tekivät suunnitellut tehtävät prototyypillä ja arvioivat sivuston käytettävyyttä, yleisilmettä ja uudistusta ylipäätään. Testauksen tuloksena prototyyppi viimeisteltiin teknistä kehitystä varten.

Tekninen toteutus WordPressin päälle

Teknisen toteutuksen osalta verkkopalvelu toteutettiin WordPressillä, kuten redandbluella aina. Verkkopalvelu on laaja kokonaisuus, joten tekniseen toteutukseen varattiin useampi kuukausi. Erityyppisiä sisältöjä varten luotiin omia sisältötyyppejä, ja hallinta toteutettiin käyttäjää ohjaavaksi. Verkkopalveluun toteutettiin muun muassa erilaiset sisältöjen filtteröintejä sekä muun muassa hakutulosten filtteröinti eri tyyppisten sisältöjen perusteella.

Tutustu Y-Säätiön verkkopalveluun.

Etsitkö kumppania verkkopalvelu-uudistukseen?

Onko sinulla tarve uudistaa organisaatiosi verkkopalvelu ja etsit sopivaa toteutuskumppania? Tutustu redandblue.fi ja laita viestiä petri.siltala@redandblue.fi, niin jutellaan mahdollisuuksista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Y-Säätiö
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
petri.siltala@redandblue.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Testaus ja laadunvarmistus
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia