Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data ja analytiikka osaksi organisaatiosi digistrategiaa

post_image

TarjontaOnnistunut digitaalinen markkinointi ja tavoitteelllinen verkkopalvelu tarvitsevat tuekseen digimarkkinointistrategian ja mittaussuunnitelman. Digimarkkinointi ja kasvuhakkerointi -prosessiimme kuuluukin usein esimerkiksi työpaja, jossa rakennetaan kokonaiskuvaa sivustosta ja siihen liittyvistä asiakaspoluista sekä konversiosuppilosta analytiikan seurantaa silmällä pitäen.

Oleellisia asioita digimarkkinoinnin ja analytiikan suunnittelussa ovat mm.

  • Sivuston tarkoitus
  • Pääkohderyhmä(t)
  • Muut kohderyhmät
  • Päätavoite tai -tavoitteet
  • Päätavoitteita tukevat muut tavoitteet
  • Tärkeimmät sivut, sisällöt, aiheet, toiminnallisuudet yms.
  • Mittarit, joilla tavoitteita seurataan

Näiden pohjalta luodaan kokonaiskuva verkkopalvelusta ja lähdetään syventämään etenkin kohderyhmiin ja tavoitteisiin sekä niitä tukeviin sisältöihin liittyviä asioita.

Ota yhteyttä redandbluen huippukovaan digitaaliseen markkinointiin ja analytiikkaan erikoistuneeseen tiimiin.

Lähetä viesti tämän linkin kautta.

Kerro lyhyesti lähtötilanteestasi analytiikan suhteen eli esimerkiksi, mitä työkaluja käytät, miten kokonaisuutta haluaisit kehitettävän ja minkälainen tiimi teillä on analytiikan ympärillä.

Annamme matalalla kynnyksellä juuri sinun tarpeisiin sopivan tarjouksen analytiikan ja digimarkkinoinnin palveluistamme, joten olethan rohkeasti yhteydessä.

Pinterest
Red & Blue Oy logo

Red & Blue Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Red & Blue Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Red & Blue Oy:n tarjontaa

Red & Blue Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiEnergiateollisuus ry:n verkkopalvelut

Redandblue toimi Energiateollisuus ry :n kumppanina energia.fi-sivuston ja jäsenextran toteutuksessa. Energia.fi yhdistää Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Analytiikka, Arkkitehtuuri, +17 muutaGraafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Testaus ja laadunvarmistus, Tietoturva, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Extranet, jäsenextra

Premium

ReferenssiSuomen evankelis-luterilaisen kirkon uusi evl.fi-verkkopalvelu

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin 3,6 miljoonaa jäsentä ja vuonna 2023 kirkkoon liittyi yli 20 000 suomalaista. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, +13 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Tietoturva, Webkehitys, WordPress, Julkishallinto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Verkkopalvelu-uudistus

Premium

ReferenssiUusi verkkopalvelu Design Forum Finlandille

Design Forum Finlandia ylläpitää Suomen Taideteollisuusyhdistys – Konstflitföreningen i Finland ry, joka on perustettu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +6 muutaTestaus ja laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Materiaalipankki

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia