Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Brändiuudistus ja graafinen suunnittelu

post_image
Tarjonta

Brändiuudistus redandbluen kanssa

Erinomainen brändistrategia viestii tehokkaasti, mitä yrityksesi tai organisaatiosi edustaa, ja luo dialogin sinun ja asiakkaidesi välille. Brändiuudistuksen ei tarvitse olla raskas projekti, vaan se voidaan suunnitella tehokkaasti esimerkiksi brand sprint -työpajasarjan avulla. Brändiuudistuksen työvaiheita:

  • Brändistrategian suunnittelu
  • Kilpailija-analyysi
  • Nimeäminen
  • Hissipuheen laatiminen
  • Laadullinen tutkimus ja haastattelut

Aloita brändiuudistus redandbluen kanssa Brand sprint -työskentelyllä.

Tutustu Emcen brändiuudistukseen.

Graafinen suunnittelu

Haluatko päivittää organisaatiosi värejä ja fiilistä? Muistithan, että kuva vaikuttaa nopeammin kuin sana. Kuvat, värit ja niistä tuleva fiilis auttavat erottautumaan, ne helpottavat hankalien asioiden ymmärtämistä sekä toimivat tulkkina organisaation ja ulkomaailman välillä.

Teemme graafista suunnittelua monipuolisesti:

Tutustu Interpedian visuaaliseen uudistukseen.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä hi@redandblue.fi, niin teemme tarjouksen brändiuudistuksesta ja graafisesta suunnittelusta tarpeidesi mukaan.

Pinterest
Red & Blue Oy logo

Red & Blue Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Red & Blue Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Red & Blue Oy:n tarjontaa

Red & Blue Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiEnergiateollisuus ry:n verkkopalvelut

Redandblue toimi Energiateollisuus ry :n kumppanina energia.fi-sivuston ja jäsenextran toteutuksessa. Energia.fi yhdistää Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Analytiikka, Arkkitehtuuri, +17 muutaGraafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Testaus ja laadunvarmistus, Tietoturva, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Extranet, jäsenextra

Premium

ReferenssiSTEK ja Sähkölä verkkopalvelu-uudistukset

STEK.fi eli Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskuksen STEK ry:n uusi verkkopalvelu on suunnattu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, +14 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Webkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, wordpress multisite, Verkkopalvelu-uudistus, saavutettavuus, suorituskyky

Premium

ReferenssiGrafia ry:n uusi verkkopalvelu ja verkkokauppa

Grafia ry on visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö. Lähes 1300 ammattilaisen yhteisö edistää visuaalisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, +7 muutaIntegraatiot, WordPress, WooCommerce, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Intranet

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia