redandblue on brändi- ja palvelumuotoilutoimisto yrityksille, jotka johtavat muutosta.

Red & Blue Oy Perustiedot

Yritysesittely

redandblue iloinen ja kotoisa, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuva suunnittelutoimisto. Me emme pelkästään reagoi alan uusiin tuuliin, vaan haluamme olla mukana luomassa niitä.

Suunnittelijoista ja ohjelmoijista koostuva tiimimme ei pelkää huomista, vaan kyseenalaistaa ja tarttuu haasteisiin ennakkoluulottomasti. Näin voimme luoda asiakkaillemme ihmisten elämiä muuttavia palveluita, jotka valloittavat markkinoita.
Työntekijöitä
8
Y‑tunnus
2085087‑0
Perustettu
2007
www
Email
hi@redandblue.fi
Puh
0401944421
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Analytiikka, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Valmistava teollisuus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Pankki ja vakuutus, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Urheilu, viihde ja virkistys, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Red & Blue, palvelumuotoilu, digitaalinen markkinointi, visuaalinen identiteetti, Käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, Käytettävyys, Digitaalisten palveluiden kehittäminen, Graphic design, Interaction design, Digitaalinen käyttökokemus, Käyttäjälähtöinen

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

redandblue iloinen ja kotoisa, mutta silti raudanlujista ammattilaisista koostuva digitaalinen suunnittelutoimisto. Me emme pelkästään reagoi alan uusiin tuuliin, vaan haluamme olla mukana luomassa niitä.

 

Suunnittelijoista ja ohjelmoijista koostuva tiimimme ei pelkää huomista, vaan kyseenalaistaa ja tarttuu haasteisiin ennakkoluulottomasti. Näin voimme luoda asiakkaillemme ihmisten elämiä muuttavia palveluita, jotka valloittavat markkinoita.