Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vuoden 2024 UX- ja UI-trendit

BloggausLuodaksesi kiehtovia online-ostokokemuksia verkkokaupan jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, sinun tulee pysyä ajan tasalla uusimpien suunnittelutrendien suhteen. Käymme tässä artikkelissa läpi vuoden 2024 UX- ja UI-suunnittelun trendejä, jotka tulevat uudelleenmäärittelemään digitaalisen storefrontin sekä kasvattamaan käyttäjien sitoutumista

Immersiivisten visuaalisten kokemusten lisääntyminen

Vuonna 2024 verkkokauppasivustot omaksuvat immersiivisiä visuaalisia kokemuksia, jotka jättävät staattiset tuotekuvat varjoonsa. Odotettavissa on enemmän interaktiivisia 3D-malleja sekä lisätyn todellisuuden (AR, eli Augmented Reality) ja virtuaalitodellisuuden (VR, eli Virtual Reality) elementtejä, joiden avulla asiakkaat saavat virtuaalisen kokemuksen tuotteista ennen ostopäätöksen tekemistä.

Käyttäjäkokemusten personointi 

Käyttäjäkokemuksen räätälöinti yksilöllisten mieltymysten mukaan tulee olemaan keskeisessä asemassa vuonna 2024. Verkkokauppasivustot hyödyntävät edistyksellisiä tekoälyalgoritmeja analysoidakseen käyttäjien käyttäytymistä ja tarjotakseen personoituja tuotesuosituksia, mikä rakentaa intiimimmän ja merkityksellisemmän ostopolun.

Minimalistisuus ja selkeys

Yksinkertaisuus on ajatonta. Vuonna 2024 verkkokauppasivustot omaksuvat minimalistisia suunnitteluperiaatteita ja keskittyvät selkeisiin käyttöliittymiin, joiden myötä sekavuus vähenee ja käyttäjäkokemus selkenee. Minimalismi ei ainoastaan lisää visuaalista viehätysvoimaa vaan myös parantaa sivuston navigointia ja latausaikoja.

Haluaisitko tutustua myös selkeän UI-suunnittelun keskeisiin periaatteisiin? Lue koko artikkeli täältä »

Tumman tilan painotus

Tumma tila (Dark mode), joka oli aikoinaan harvinaisempi ominaisuus, tulee dominoimaan UI-suunnittelussa vuonna 2024. Tumma tila tulee olemaan standardivaihtoehto verkkokauppasivustoille hyötyjensä (kuten silmien rasituksen vähenemisen ja tietyillä laitteilla parempien akun kestojensa) ansiosta

Mikrointeraktiot

Mikrointeraktioilla, hienovaraisilla animaatioilla ja dynaamisilla siirtymillä on merkittävä rooli käyttäjän huomion kiinnittämisessä ja sitoutumisen lisäämisessä. Hover-efekteistä animoituihin tuoteinteraktioihin, nämä pienet design-yksityiskohdat edistävät miellyttävämpää ja mieleenpainuvampaa ostokokemusta.

Haluaisitko tutustua kaikkiin suunnittelutrendeihin? Lue koko artikkeli täältä »

Vaimon tuki

Vuonna 2024 verkkokaupan UI-suunnittelu tulee kehittymään vastatakseen verkko-ostajien muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin. Immersiivisistä visualisoinneista inklusiiviseen designiin, edellä esitetyt trendit kertovat sitoutumisesta käyttäjäystävällisten, visuaalisesti upeiden ja teknisesti edistyksellisten online-ostokokemusten luomiseen. Näiden trendien omaksuminen ei ainoastaan pidä verkkokauppasivustoja kilpailukykyisinä, vaan myös varmistaa että ne tarjoavat jokaiselle vierailijalle ihastuttavan ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Vaimolla experience design -osastomme työskentelee asiakkaidemme kanssa varmistaakseen, että heidän digitaaliset storefrontinsa eivät ainoastaan vastaa asiakkaiden tarpeisiin vaan myös ylittävät heidän odotuksensa. Ota yhteyttä! »

Vaimo työskenteli suomalaisen Pure Wasten kanssa integroidakseen heidän verkkokauppaansa eko-ominaisuuksia, kuten hiili- ja vesijalanjälkiraportin. Raportti laskee hiili- ja vesijalanjälkeä kassalla ja tuotesivuilla kertoakseen, kuinka paljon ostaja on vaikuttanut ympäristöön ostoksellaan. Lue alta, kuinka Vaimo auttoi Pure Wastea tarjoamaan asiakkailleen mieleenpainuvan kokemuksen.

Tutustu projektiin »

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

käyttökokemus
asiakaskokemus
design
verkkokauppa
ui
ux
TrendIT

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia