Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pure Waste

ReferenssiSuomalainen Pure Waste Textiles perustettiin vuonna 2013 valmistamaan 100% ekologisesti kestäviä lankoja, kankaita, vaatteita ja säästämään paljon vettä matkan varrella.

Ennen työskentelyä Vaimon kanssa Pure Waste toimi Magento 1 -alustalla ja halusi siirtyä alustalle, joka voisi auttaa heitä onnistumaan paremmin verkkokaupassa. Tämä vaati kuitenkin myös ulkopuolisen asiantuntijan apua.

Koska 90% Pure Wasten myynnistä tuli B2B-kaupasta, yritykseltä puuttui resursseja tehdä virtaviivainen sivusto B2C-kuluttajille. Vaikka Pure Wastella on kivijalkamyymälä Helsingin sydämessä, he tiesivät, että heidän tuleva kasvunsa tulisi verkkomyynnistä sekä B2B- että B2C -kaupassa ja verkkokauppa auttaisi heitä tavoittamaan asiakkaat myös Suomen ulkopuolella.

Koska Pure Wasten arvot ovat heidän tuotteidensa ytimessä, ekologisen vastuun tarina oli oltava näkyvissä jokaisella sivulla. Pure Waste halusi verkkokaupan ostajien tuntevan olevansa tietoisempia tekstiiliteollisuuden ongelmista etsiessään tuotteita sivustolta.

Pure Waste aloitti yhteistyön Vaimon kanssa, ja Vaimon avulla he tutustuivat mm. PWA-teknologiaan, jolla uusi verkkokauppa on toteutettu.

UUDEN SUKUPOLVEN VERKKOKAUPPA

Vaimo toimitti Magento Commerce -ratkaisun, joka on rakennettu Vue Storefrontilla PWA-sovelluksena, jonka ansiosta verkkokaupan mobiiliselaaminen on nopeaa lukemattomien muiden etujen lisäksi. Tämän ratkaisun avulla Pure Waste voi vaikuttaa uuden sukupolven asiakkaisiin laadukkaalla asiakaskokemuksella, tekemällä ostamisen helpoksi ja tarjoamalla laadukkaita ja ekologisesti kestäviä tuotteita.

Vaimo integroi myös Instagram-fiidin, Noston ja WordPress-blogisyötteen. Kun yritys päivittää esim. somekanaviaan, se näkyy heti sivustolla. Lisäksi Vaimo integroi ympäristöominaisuudet, kuten vesi- ja hiilijalanjälkiraportin, joka laskee ostoksen vesi- ja hiilijalanjäljen tuotesivuilla ja kassalla osoittaakseen kuluttajalle, kuinka paljon hän vaikuttaa ympäristöön ostoksensa kautta. Tämä ominaisuus kertoo myös B2B-ostajalle dataa siitä, miten he vaikuttavat sidosryhmiinsä. Ominaisuuden avulla Pure Waste ottaa ostajan mukaan matkalle muuttaakseen tekstiiliteollisuutta.


TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

Vaimo ja Pure Waste työskentelivät joustavasti ja avoimesti, ja molemmat luottivat toisiinsa ottamalla puolin ja toisin vastaan uusia ideoita löytääkseen parhaan teknisen ratkaisun. Viestintä oli selkeää, mikä antoi Pure Wastelle helpon tavan kommunikoida Vaimon tiimin kanssa huolimatta COVID-rajoitusten aiheuttamasta etätyöstä.

Pure Waste uskoo uuden verkkokaupan voimaan ja haluaa lisätä myyntiä sivustonsa ja omien kanaviensa kautta. He haluavat fokusoida kestävyyteen: he haluavat käyttää sivustoaan korostamaan muutosta tekstiiliteollisuudessa, ja nykypäivän digitaalisessa maailmassa uusi sivusto on perusta tämän globaalin ongelman esille tuomiselle ihmisille ympäri maailmaa.

Koska Pure Waste on edelleen pääosin B2B-yritys, he aikovat päivittää sivustonsa B2B-portaalilla. Tämän ansiosta heidän tiiminsä pysyy tuottavampana ja antaa myös B2B-asiakkailleen helpomman tavan tehdä tilauksia tien päällä.

OMINAISUUDET:

  • Vue Storefront
  • Nosto
  • Sosiaalisen median syöte
  • WordPress-integraatio
  • Vesi- ja hiilijalanjäljen laskin

Suosittelija:

"Meille on todella tärkeää, että meillä on joku, joka kertoo, mitä tehdä seuraavaksi ja miten rakentaa tulevaisuuden sivusto. On tärkeää, että kumppani ei vain halua laskuttaa tunteja. Vaimo miettii koko ajan, mikä on meille järkevää."

NOORA ALHAINEN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vaimo Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pure Waste
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Rytkönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokauppa-alusta
verkkokaupparatkaisu
ekologisuus
pwa
kestävä kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia