Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tevella

ReferenssiTevella perustettiin Tampereella vuonna 1984, ja se tuo maahan, myy ja toimittaa koulutusalan tuotteita. Heidän ammattitaitoaan on suunnitella, sisustaa ja varustaa koulu- ja varhaiskasvatusympäristöjä sekä muita koulutus-, opetus- ja leikkitiloja.

Tevellan verkkokauppa toimi Magento 1 -alustalla ja he halusivat päivittää sivustonsa luodakseen lisäarvoa asiakkailleen ja lisätäkseen verkkokaupan menestystä.

Tevella halusi parantaa erityisesti asiakaskokemusta B2B-verkkokauppasivustollaan. Tevella-asiakkaat jatkoivat Magento 1 -sivustollaan samojen tuotteiden ostamista yrittämättä löytää uusia ideoita tai tuotteita. Tästä syystä sivustohaku oli keskeinen parannettava asia.

Myös sisällönluonti oli vaikeaa Magento 1 -sivustolla ja se rajoitti asiakkaiden opastamista. Lisäksi Tevella halusi rikastaa sivuston sisältöä, mikä auttaisi heitä myös sijoittumaan paremmin Googlessa.

MODERNI B2B-VERKKOKAUPPA

Vaimo kehitti Tevellan verkkokaupan Magento Open Source -alustalle. B2B-verkkokauppa sisältää myös tuotetiedonhallinnan järjestelmän (PIM), joka auttaa heitä luomaan parempia tuotetietoja ja asettamaan esim. tuotesuodattimia verkkokauppasivustolleen, mikä oli aikaisemmin paljon vaikeampaa toteuttaa. Järjestelmä antaa Tevellalle mahdollisuuden tehostaa sisäistä työtä ja tuottaa parempaa sisältöä, joka voidaan helposti päivittää vastaamaan kuluttajien tarpeita. 

Verkkokaupan parannettu design tarjoaa B2B-asiakkaalle paremman käyttökokemuksen. Esimerkiksi sivustolla on mahdollisuus tehdä toivelistoja usealle käyttäjälle. Tällä tavoin suurempi määrä käyttäjiä voi käyttää sivustoa ja lisätä tuotteita listoille. Pääkäyttäjä voi sitten tarkastella kaikkia tilauksia ja tehdä ostokset yhdeltä tililtä. Tarvittaessa pääkäyttäjä voi sallia yhden toivelistan takana olevan henkilön tehdä ostoksen. Tämä joustavuus auttaa Tevellaa työskentelemään suurten koulujen ja päiväkotien kanssa ympäri Suomea, ja taata, että jokaiselle asiakkaalle löytyy oikeanlaiset tuotteet.

PROJEKTIN TOIMITUS

Vaimo ja Tevella tekivät tiukan aikataulun tavoitteenaan julkaista verkkokauppa Magento Open Source -alustalle MVP-lähestymistavalla 6 kuukaudessa. Projekti toimitettiin ajoissa ja viestintä oli selkeää molempien osapuolten kanssa.

VERKKOKAUPAN TULEVAISUUS

Tevella haluaa kasvattaa liiketoimintaansa merkittävästi lähivuosina. Verkkokaupassa he aikovat myydä enemmän perustuotteitaan, kuten leluja, pelejä, askartelutarvikkeita, huonekaluja ja muita koulutukseen liittyviä tarvikkeita, ja kasvattaa näiden tilausten volyymia.

B2B-kauppa siirtyy verkkoon ja Tevella aikoo painottaa entistä enemmän verkkokaupankäyntiä trendin etunenässä. Uusi sivusto on inspiraation keskus, josta asiakkaat voivat löytää uusia ideoita tarjotakseen lapsille ja oppilaille hienoja oppimiskokemuksia.

Tevella aikoo jatkaa Vaimon kanssa työskentelyä strategisen konsultoinnin ja UX:n parantamisen osalta. Suunnitelma verkkokaupan tulevaisuudesta on tehty ja Tevella pyrkii jatkossa tekemään dataan perustuvia päätöksiä sivuston käyttökokemuksesta ja sivustolla navigoinnista. Jatkossa Tevella haluaa panostaa myös asiakaspalveluun.

OMINAISUUDET:

  • Tuotetiedonhallinta
  • ERP
  • Toivelistat
  • Käyttäjähallinta

Suosittelija:

”Viestintä oli hyvää ja avointa koko ajan. Olen hämmästynyt saavutuksestamme, koska ajattelin, että myöhästymme aikataulusta. Projektipäällikkömme oli tavoitettavissa 24/7, hän vastasi aina. Tunsimme todella tekevämme töitä yhdessä."

ANNI MIELONEN, ECOMMERCE SPECIALIST

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vaimo Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tevella
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Rytkönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Vaimo
Vaimo Finland
B2B-verkkokauppa
B2C-verkkokauppa
verkkokaupparatkaisu
verkkokauppa
verkkokauppa-alusta

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia