Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaimo Finland Oy

VAIMO on monikanavaisen digitaalisen liiketoimintasi strateginen kumppani. Autamme yritystäsi kasvamaan toimittamalla menestyviä verkkokauppoja, liiketoimintaratkaisuja ja mobiilisovelluksia. Olemme Suomen ainoa Adoben Platinum Solution Partner.

Vaimo Finland Oy - Yritysesittely

VAIMO on verkkokaupan strateginen kumppanisi, joka auttaa kasvattamaan digitaalista myyntiäsi tuottamalla menestyviä verkkokauppoja. Olemme johtava monikanavaisten ratkaisujen rakentaja ja tavoittelemme asiakkaillesi parasta digitaalista asiakaskokemusta. Kokemuksemme ulottuu verkkokaupoista myös mobiili- ja retail-integraatioihin. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Meiltä saat kaiken, mitä verkkokauppasi tarvitsee menestyäkseen. Tunnemme sekä B2C- että B2B -liiketoiminnan ja yhdistämme strategian, designin, kehityksen sekä palveluiden parhaimmiston. Magento-asiantuntijana olemme Suomen ainoa Adoben Platinum Solution Partner ja saat aina käyttöösi ainutlaatuiset työkalut kasvattamaan digitaalista liiketoimintaasi.
Työntekijöitä 67
Y-tunnus 2548988-5
Perustettu 2013
Www www.vaimo.com
Puh +358 10 396 2900
E-mail info@vaimo.fi
Toimipaikat Helsinki, Jyväskylä, Oulu
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotanto
(5)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(4)
Markkinointi
(1)
Myynti
(1)
Projektinhallinta
(1)
Tietohallinto
(1)
Viestintä
(1)

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
(6)
Integraatiot
(5)
Ketterät menetelmät
(1)
Ohjelmistokehitys
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Aineistonhallinta
(0)
Arkkitehtuuri
(0)
Graafinen suunnittelu
(0)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(0)
Maksaminen
(0)
Mobiilikehitys
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Media
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Magento
(5)
Julkaisujärjestelmä CMS
(1)
Linux
(1)
Open source
(1)
Android
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(6)
Konsultointi
(2)
Valmisohjelmisto
(1)
Koulutus
(0)

Omat tagit

magento
verkkokauppa
nosto-integraatio
omnichannel
mobile commerce
mobile app
verkkosivu
html5
Vaimo
multichannel
Magento2
PIM
Tuotetiedon hallinta
tuotetiedonhallinta
markkinoinnin automaatio
strategiakonsultointi
verkkokauppastrategia
Digistrategia
Vaimo Finland
ecommerce
web kehitys
verkkokaupparatkaisu
verkkokauppa-alusta
Adobe
UX-suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Digitaalinen asiakaskokemus

Vaimo Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTevella

"Viestintä oli hyvää ja avointa koko ajan. Olen hämmästynyt saavutuksestamme, koska ajattelin, että myöhästymme aikataulusta. Projektipäällikkömme oli tavoitettavissa 24/7, hän vastasi aina. Tunsimme todella tekevämme töitä yhdessä."

-- ANNI MIELONEN, ECOMMERCE SPECIALIST

Näytä referenssi

ReferenssiPure Waste

"Meille on todella tärkeää, että meillä on joku, joka kertoo, mitä tehdä seuraavaksi ja miten rakentaa tulevaisuuden sivusto. On tärkeää, että kumppani ei vain halua laskuttaa tunteja. Vaimo miettii koko ajan, mikä on meille järkevää."

-- NOORA ALHAINEN, PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Näytä referenssi

ReferenssiBauhaus

"Vaimo on auttanut BAUHAUSia tuomaan kodin kunnostustarvikkeiden monitahoisen myynnin kokonaisuuden verkkoon yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti. He toimittivat meille useissa, liiketoimintaamme ja kasvuamme tukevissa projekteissa stabiilin ja edistyksellisen liiketoiminta-alustan. Vaimolaiset ovat joukko energisiä ihmisiä, jotka antavat jatkuvaa näyttöä arvoa tuottavien ratkaisujen.."

--

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Vaimo Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Vaimon asiakkaana saat käyttöösi kaikkein tehokkaimmat ratkaisut tuotetiedon hallintaan. Mitoitamme ratkaisut yrityksesi tarpeiden, preferenssien ja budjetin mukaisesti - joko Akeneon tai inRiverin alustalle. Asiantuntijatiimimme rakentaa PIM-ratkaisut ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotanto

MAGENTO Magento Commerce on maailman johtava, kaikenkattava verkkokauppa-alusta. YLIVOIMAINEN VERKKOLIIKETOIMINNAN RATKAISU Magento Commerce -alusta on digitaalisen liiketoiminnan lippulaiva. Tämän lisäksi Magento Commerce tarjoaa laajan valikoiman..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Oma kehitystiimimme tuottaa responsiivisia verkkokauppoja ja mobiilisovelluksia, jotka vastaavat asiakkaittesi erityistarpeisiin. Innovatiivisten toimitustekniikoidemme avulla laadimme ja toteutamme uudenlaisia strategioita ainutlaatuisten digitaalisten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Verkkokaupan integraatiot tuovat välitöntä vipuvoimaa sähköiseen liiketoimintaan. Ne tuovat liiketoimintaasi uutta toiminnallista tehokkuutta ja auttavat sinua tuottamaan asiakkaillesi ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Vaimolla on yli 10 vuoden kokemus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

UX-tiimillämme on laaja kokemus digitaalisen suunnittelun kaikilta osa-alueilta ja intohimona luoda vaikuttavia ja loppukäyttäjää palvelevia käyttökokemuksia, joilla liiketoimintasi saadaan menestymään. He elävät ja hengittävät verkkokauppaa sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Otamme yrityksesi turvallisuuden tosissamme. Ammattimainen tiimimme keskittyy proaktiivisesti estämään verkkouhkia, jotta sinä voisit keskittyä tärkeimpään — liiketoimintasi kehittämiseen. Yhdistämme tietotaidon ja huippuluokan työkalut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupankäynnin palvelumme on räätälöity kattamaan kaiken, mitä digitaalisen liiketoimintasi menestys edellyttää. Oli kyseessä sitten pienemmän idean tai saumattoman, maailmanlaajuisen ja monikanavaisen B2B- ja B2C -ratkaisun tuottaminen, pyrimme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Vaimo Finland - Referenssit

Vaimo Finland - Bloggaukset

Vaimo Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku