Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupparatkaisut

TarjontaVerkkokaupankäynnin palvelumme on räätälöity kattamaan kaiken, mitä digitaalisen liiketoimintasi menestys edellyttää. Oli kyseessä sitten pienemmän idean tai saumattoman, maailmanlaajuisen ja monikanavaisen B2B- ja B2C -ratkaisun tuottaminen, pyrimme aina olemaan asiakkaidemme tukena ja turvana. Meille on kunnia-asia toimia osana asiakkaidemme tarinaa.

STRATEGIA JA KONSULTOINTI

Strategia- ja konsultointitiimimme toimii liiketoimintasi tienraivaajana ja auttaa sinut uusille alueille liiketoiminnallesi asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi ja ylittämiseksi. Yhdistämme liiketoimintaymmärryksen ja digitalisoinnin parhaat puolet ja varmistamme, että saat parhaat välineet kohtaamiesi haasteiden taklaamiseksi.

ANALYYSI & OPTIMOINTI

Luomme kasvua verkkokaupallesi käyttämällä dataan ja testaukseen perustuvia optimointimetodeja. Systemaattisten tekniikoiden ja prosessien hyödyntäminen auttaa meitä tuottamaan liiketoimintaasi oikeat työkalut sille asetettujen taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

UX & RATKAISUT

UX-tiimimme kytkee yhteen toimivan visuaalisuuden, verkkokaupankäynnin psykologian sekä teknisen osaamisen ja auttaa näin yritystäsi tuottamaan maailmanluokan asiakaskokemusta verkossa. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa koko prosessin ajan, määritelläksemme ja tutkiaksemme keskeisimmät käyttäjäpolut, joiden pohjalta tuloksellinen ratkaisu tuotetaan.

KEHITYS

Oma kehitystiimimme tuottaa responsiivisia verkkokauppoja ja mobiilisovelluksia, jotka vastaavat asiakkaittesi erityistarpeisiin. Innovatiivisten toimitustekniikoidemme avulla laadimme ja toteutamme uudenlaisia strategioita ainutlaatuisten digitaalisten kokemuksien tuottamiseksi.

HOSTING-PALVELUT PILVESSÄ

Vaimon täyden valikoiman pilvipalvelut tuotetaan oman tiimin voimin ja ne on hienosäädetty varmistamaan verkkokaupallesi paras mahdollinen suorityskyky. Käytämme järjestemässämme automatisaatiota varmistamaan nopeammat asennukset, lyhyemmät läpimenoajat ja virheiden minimoinnin.

TUKI & PALVELUSOPIMUKSET

Kokenut, ratkaisuasiantuntijoista koostuva tiimi on tukenasi ja auttaa täyttämään kaikki eri kieliympäristöihin ja aikavyöhykkeisiin liittyvät tarpeesi. Tarjoamme myös hallinnointi- ja lanseerauksen jälkeisiä palveluita, joiden avulla mahdollistamme verkkokauppasi jatkuvan kukoistuksen.

SAUMATTOMAT INTEGRAATIOT

Kaikki yritykset ovat erilaisia, kuten myös yritysten tarpeetkin. Vaimolla on yli 10 vuoden kokemus Magenton integroimisesta moniin erilaisiin, optimoituihin liiketoiminnan järjestelmiin ja alustoihin. Tämän kokemuksen pohjalta tuotamme asiakkaillesi houkuttelevia ostokokemuksia ja parannamme sisäisiä työskentelyprosessejasi.

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Vaimo Finland Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Vaimo Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vaimo Finland Oy:n tarjontaa

Vaimo Finland Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiRapala

Rapala on suomalainen kalastustarvikkeita valmistava yritys, joka perustettiin 1930-luvulla. Tänä päivänä Rapala lukeutuu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Projektinhallinta, +32 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Open source, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, Magento, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, headless, composable commerce, Voyado, CDP, marketing automation, pwa, Adobe Commerce Cloud

Premium

ReferenssiBauhaus

Bauhausin verkkokaupasta saat kaiken kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Vaimo toimitti Bauhausille Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, +9 muutaVerkkokaupparatkaisut, Magento, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vaimo, Vaimo Finland, verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokaupparatkaisu

Premium

ReferenssiHexaplan

Vuodesta 1976 toiminut Hexaplan on aidosti suomalaisena yrityksenä luotettava valinta yrityksesi kumppaniksi toimitilojesi Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +21 muutaViestintä, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Valmistava teollisuus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, B2B verkkokauppa, verkkokauppa, magento, Kansainvälistyminen, Vaimo, Vaimo Finland

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia