Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokaupan turvallisuus

post_image

TarjontaOtamme yrityksesi turvallisuuden tosissamme. Ammattimainen tiimimme keskittyy proaktiivisesti estämään verkkouhkia, jotta sinä voisit keskittyä tärkeimpään — liiketoimintasi kehittämiseen. Yhdistämme tietotaidon ja huippuluokan työkalut varmistaaksemme yrityksesi ja asiakkaittesi turvallisuuden 24/7/365.

DIGITULEVAISUUTESI TURVAAMINEN

Proaktiivinen lähestymistapamme:

TOIMENPITEET

Turvallisuustiimimme käyttää toimialan parhaita tekniikoita havaitsemaan ja eliminoimaan hyökkäykset, jotta sivustosi pystyy toimimaan täydellisesti. Arvioimme jatkuvasti haavoittuvuuksia ja monitoroimme verkkoa, jotta voimme estää vahingollista toimintaa ja pitää palvelusi turvassa.


TYÖKALUT

Yhdistämme parhaat turvallisuusteknologiat, joilla turvaat palvelusi verkkohyökkäysten varalta. Proaktiivisesta havainnoinnista ja estämisestä nopeisiin päätöksiin ja lieventämiseen, työkalumme antavat sinulle mielenrauhan.


IHMISET

Osana verkkokaupan menestystä ajavaa strategiaamme, turvallisuuden tärkeys on juurrutettu kulttuuriimme. Vaimon tietoturvapolitiikkaan kuuluu, että kouluttaudumme säännöllisesti kaikilla turvallisuuden osa-alueilla, jotta pystymme estämään hyökkäykset palveluasi kohtaan.

VERKKOHYÖKKÄYSTEN MÄÄRÄ JA VOIMAKKUUS KASVAA EKSPONENTIAALISESTI

Verkkorikolliset suunnittelevat jatkuvasti uusia ja kekseliäitä keinoja murtaa IT-infrastruktuurisi. Vaikka haluaisit ajatella, ettei tämä koskaan tapahdu sinulle, hyökkäyksen vaikutukset saattavat olla katastrofaaliset. Datavarkaudet, rahalliset tappiot, tietovarkaudet ja peruuttamaton maineen menetys — nämä ovat vain osa seurauksista, joita heikosta digiturvallisuudesta aiheutuu.

DATA BREACH MONITORING -TYÖKALU TIETOTURVAAN

Helppokäyttöinen Data breach monitoring -työkalu auttaa vähentämään riskejä merkittävästi, auttaa sinua suojaamaan asiakastietojasi ja välttämään yrityksen maineen vaurioitumista. Työkalumme voi havaita, milloin sivustosi on vaarantunut, ja varoittaa heti yritystäsi ja Vaimon tiimiä.

VAIMON TIETOTURVATYÖKALUN HYÖDYT

  • Lyhennä aikaa rikkomusten havaitsemiseksi minuutteihin
  • Poista uhat heti havaitsemisen jälkeen
  • Noudata kansallista ja kansainvälistä lainsäädäntöä
  • Suojaa maineesi ja asiakkaidesi luottamus
  • Toimii millä tahansa verkkokauppasivustolla riippumatta käytetystä verkkokauppa-alustasta
  • Helppo asentaa - tarvitsemme vain verkkosivustosi URL-osoitteen ja asiakaspolut
Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Vaimo Finland Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Vaimo Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vaimo Finland Oy:n tarjontaa

Vaimo Finland Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia