Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VTR-Workwear Center – Reaaliaikaista dataa ja luotettavaa kumppanuutta

ReferenssiMuun muassa Blåkläder-työvaatteistaan tunnettu VTR-Workwear Center on turvallisen ja tehokkaan työskentelyn asiantuntija. Yhteensä 10 eri myymälää ja vauhdikas kasvu pitävät henkilöstön arjen varsin kiireisenä. Starian avulla VTR-Workwear Centerin taloushallintoon liittyvät päivittäiset toimenpiteet on saatu pitkälti automatisoitua. Reaaliaikaisen seurannan ansiosta tärkeimmät avainluvut ovat helposti nähtävillä.

VTR-Workwear Centerin toiminta alkoi vuonna 2007 Kokkolasta. VTR-ketjuun kuuluu nykyään jo 10 työvaatemyymälää eri puolella Suomea. Ketju toimittaa työvaatteita ja suojaimia koko Suomen alueelle, kaiken kokoisille yrityksille ja kuluttajatkin voivat helposti asioida myymälöissä. Myymäläketjun tavoite on olla jokaisella toimintapaikkakunnallaan Suomen johtava työvaatteisiin, turvakenkiin ja henkilösuojaimiin erikoistunut, ammattitaidolla palveleva valtakunnallinen suojaintoimittaja.

“Me VTR-Workwear Centerinä haluamme olla asiakkaillemme kumppani. Olemme se kenttätyön asiantuntija ja tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat vaatetuksen, kenkien ja työhanskojen puolesta, jotta työskentely on turvallista ja tehokasta”, kertoo VTR-Workwear Centerin toimitusjohtaja Sami Suominen.

Vaikka VTR-ketjun kasvu onkin ollut vauhdikasta, ei nopea kasvu ole toiminnan tärkein tavoite.

“Meille on tärkeintä se, että asiakkuutemme ovat pitkäaikaisia, ja että lähdemme yhdessä rakentamaan parempaa huomista. Kasvamme asiakkaidemme rinnalla. Myös omien yhteistyökumppaneidemme kanssa me katsomme sitä pitkää perspektiiviä. Meille on tärkeää, että lähdemme tekemään asioita yhdessä hyvin”, Suominen painottaa.

Askel kerrallaan eteenpäin

Yhteistyö Starian kanssa alkoi vuoden 2020 syksyllä. Startti ei ollut helpoimmasta päästä, sillä samaan aikaan VTR-Workwear Centerillä tapahtui myös henkilöstö- ja prosessimuutoksia.

“Monen kumppanin kanssa tämä olisi voinut olla todella kivikkoinen tie, mutta askel kerrallaan me Starian kanssa tätä yhdessä katsoimme ja korjasimme kaikki virheet, mitä matkalla tuli”, Suominen kuvailee.

Tällä hetkellä Staria vastaa VTR-ketjun taloushallinnosta hyvin kokonaisvaltaisesti aina palkanlaskennasta kirjanpitoon ja säännölliseen raportointiin. Yhteisenä alustana toimii sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Netvisor. Sales Controller Oskari Kurki pitää huolen siitä, että arkipäivän taloushallinto rullaa mallikkaasti. Siinä Netvisor on iso apu.

“Saamme Starialta hyvin kattavasti kaikki ne taloushallinnon palvelut, joita tarvitsemme. Esimerkiksi laskujen käsittely toimii Starian kanssa tosi hyvin. Joka päivä töihin tullessani avaan Netvisorin ja katson, että laskut ovat kunnossa. Se on todella helppokäyttöinen ohjelma”, Kurki kuvailee.

VARAA ILMAINEN TALOUSPALVELUIDEN KONSULTOINTI >>>

Räätälöity näkymä jokaiselle käyttäjälle

Netvisor on integroitu suoraan VTR-Workwear Centerin kassajärjestelmään, joten reaaliaikainen tilanne on nähtävillä heti.

“Monet päivittäiset toiminnot pyörivät hyvin automaattisesti. Käymme hyväksymässä ja lähettämässä laskut, näemme myynnit, kassavirtaennusteet ja niin edelleen. Jos aiemmin olimme tilanteen tasalla noin kerran kuukaudessa kuukausiraportin myötä, niin nyt pysymme kärryillä päivittäin”, Kurki kiittelee.

“Netvisoriin saadaan tehtyä jokaiselle omanlaisensa dashboardit heti alkunäkymään. Silloin jokaiselle saadaan juuri hänelle tärkeät datat näkyville. Minäkin pystyn katsomaan esimerkiksi saldot ja sisääntulevan laskutuksen heti pienellä vilkaisulla. Tämä on yksi suuri hyöty”, Suominen jatkaa.

Toimintamalleja kehitetään aktiivisesti

Arjessa Staria ja VTR-Workwear Center ovat aktiivisesti yhteydessä ja kehittävät yhteisiä toimintamalleja jatkuvasti. Haastaviin tilanteisiin mietitään yhdessä ratkaisut. Jos johonkin tilanteeseen on kaivattu nopeasti apua, on sitä myös saatu.

“Staria pystyy hoitamaan monia asioita vain kysymällä heiltä, että voisitteko te hoitaa tämän. Vastaukseksi tulee usein suoraan viesti, että asia on hoidettu. Silloin voin itse keskittyä kaikkeen muuhun tekemiseen”, Kurki kertoo.

“Katsomme yhdessä aktiivisesti niitä kehityskohteita, joita voimme parantaa ja viedä eteenpäin. Tämä on todella hieno ominaisuus Starian kanssa työskentelyssä. Meillä on vierellämme kumppani, johon voimme turvautua ja tukeutua silloin, kun tarve on”, Suominen päättää.

Suosittelija:

"Katsomme yhdessä aktiivisesti niitä kehityskohteita, joita voimme parantaa ja viedä eteenpäin. Tämä on todella hieno ominaisuus Starian kanssa työskentelyssä. Meillä on vierellämme kumppani, johon voimme turvautua ja tukeutua silloin, kun tarve on." - Sami Suominen --- “Saamme Starialta hyvin kattavasti kaikki ne taloushallinnon palvelut, joita tarvitsemme. Esimerkiksi laskujen käsittely toimii Starian kanssa tosi hyvin. Joka päivä töihin tullessani avaan Netvisorin ja katson, että laskut ovat kunnossa. Se on todella helppokäyttöinen ohjelma.” - Oskari Kurki

Sami Suominen (CEO) ja Oskari Kurki (Sales Controller)

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: VTR Workcenter
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Netvisor
visma netvisor
Sähköinen taloushallinto
Digitaalinen taloushallinto
Taloushallinnon ulkoistus
taloushallinnon ulkoistaminen
taloushallintoa palveluna
taloushallinnon prosessien automatisointi
taloushallinnon automatisoidut prosessit
Talouspalvelut
talouspalveluiden ulkoistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia