Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Voimakkaasti kasvava Relex tarvitsee ketterää taloushallintoa

ReferenssiSilloisen Teknillisen korkeakoulun kolme logistiikka-alan tutkijaa, Mikko Kärkkäinen, Johanna Småros ja Michael Falck, havaitsivat vuonna 2005 vähittäiskaupan alan toimitusketjujen tehokkuudessa olevan paljon parantamisen varaa. Pelkän tutkimuksen jatkamisen sijaan he päättivät lähteä soveltamaan hyviä teorioita käytäntöön ja ratkaisemaan ongelmakohtia yritystoiminnan kautta. Syntyi RELEX Solutions, vähittäiskaupan alalla toimiville yrityksille kokonaisvaltaisia toimitusketjuratkaisuja toimittava ohjelmistoyritys.

Nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin yritys kasvaa voimakkaasti. Keskimäärin RELEX on kasvanut yli 50 prosentin vuosivauhdilla, ja jo pelkästään vuonna 2017 yritykseen rekrytoitiin yli 100 uutta työntekijää. RELEXillä on tänä päivänä toimistot yhdeksässä ja asiakkaita yli kahdessakymmenessä maassa

”Vähittäiskaupan alalla jatkuvasti käsiteltävän datan määrä on ilmeisen valtava, ja samalla kysyntä tehokkaammille ratkaisuille on kova”, Haataja avaa alan haasteita. ”Olimme yksi alan ensimmäisistä yrityksistä, jotka tarjosivat bisnesratkaisuja pilven välityksellä, kun vähittäiskaupassa muuten on herätty tähän globaaliin trendiin vasta viime vuosina.”

Kansainvälisesti kasvava yritys tarvitsee ketterää taloushallintoa


Kansainvälistymisen ja kasvun sujuvoittamiseksi RELEX tarvitsi ketterän ja luotettavan taloushallinnon kumppanin, ja yhteistyö Starian kanssa alkoi vuonna 2016. Viimeisen puolentoista vuoden aikana RELEX on voimakkaan kasvun takia muuttunut yrityksenä paljon, mikä on asettanut omat haasteensa viiden tytäryhtiön talouspalveluiden siirtyessä samanaikaisesti uudelle palveluntarjoajalle.

Yhteistyöhön on mahtunut paljon onnistumisia heti ensimmäisellä kerralla, mutta myös tekemisen kautta oppimista. Starian proaktiivinen palveluasenne ja erinomainen työn jälki ovat tehneet Haatajaan vaikutuksen.

”Kasvufirmalle kumppanuuden joustavuus on ensisijaisen tärkeää. Kun RELEXillä tapahtuu muutoksia, Staria pystyy reagoimaan niihin nopeasti ja hoitamaan asiat kuntoon. Työläätkin prosessit ja projektit on aina hoidettu kuntoon proaktiivisella asenteella huomattuja kehityksen kohteita työstämällä. Staria on ollut kumppani, joka on saanut todellisia muutoksia aikaan silloin, kun niitä on tarvittu.”

RELEX Solutions on Starian ONE STOP© -palveluasiakas. RELEXin kansainvälisillä markkinoilla toimivista tytäryhtiöistä jo viiden (Suomi, Norja, Ruotsi, Saksa ja Ranska) taloushallinto hoidetaan Starian ONE STOP© -palveluna. Staria ONE STOP© toimii kansainvälisenä alustana yrityksen taloushallinnolle ja palkanlaskennalle.

Suosittelija:

”Kasvufirmalle kumppanuuden joustavuus on ensisijaisen tärkeää. Kun RELEXillä tapahtuu muutoksia, Staria pystyy reagoimaan niihin nopeasti ja hoitamaan asiat kuntoon.”

Johan Haataja, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: RELEX Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Kortteinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite
NetSuiteERP
Oracle NetSuite
OneStop

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia