Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VITA Lääkäriasema valitsi DynamicHealth-järjestelmän

Referenssi“Näimme, että kasvu asettaa uudenlaisia vaatimuksia potilastietojärjestelmälle. Halusimme toimintavarman ja jatkuvasti kehittyvän järjestelmän, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, VITA Lääkäriaseman kehitysjohtaja Heikki Hurme kertoo.


Toimintavarma ja hiottu järjestelmä

Tuote oli Hurmeelle myös varsin tuttu, sillä hän on aiemmin urallaan työskennellyt Tiedolla DynamicHealthin tuotepäällikkönä.

“Tiesin, että saamme DynamicHealthista toimintavarman ja hiotun potilastietojärjestelmän.”

Hurme uskoo, että uusi järjestelmä tulee sujuvoittamaan kaikkea tekemistä.

“Kaikki oleellinen tieto on aikaisempaa helpommin käytettävissä, niin hoitavalla henkilökunnalla kuin ajanvarauksen ja ilmoittautumisen henkilöstöllä. DynamicHealthista saamamme raportit ovat myös monipuolisempia ja joustavia”, Hurme luettelee hyötyjä.

Keskuslaboratoriopalvelut kaikille DynamicHealth-käyttäjille

Vuonna 1994 perustettuun yhtiöön kuuluvat Helsingissä sijaitseva VITA Lääkäriasema Oy ja valtakunnallisesti palveleva lääketieteellinen keskuslaboratorio, Lääkäriaseman emoyhtiönä toimiva VITA-Terveyspalvelut Oy. VITA-Terveyspalvelut Oy tuottaa kliinisten laboratoriopalveluiden lisäksi myös vesi-, elintarvike- ja sisäilmatutkimuksia. Keskuslaboratorio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa ja se palvelee asiakkaita koko maan laajuisesti. Muun muassa lähes kaikki sairaanhoitopiirit ovat VITAn asiakkaita.Tutkimuspyynnöt ja -tulokset siirtyvät asiakkaiden ja VITA Laboratorion välillä sähköisesti potilastietojärjestelmien välillä.

“Myös VITAn keskuslaboratorioasiakkaat hyötyvät VITAn ja Tiedon yhteistyöstä. Nyt DynamicHealth-järjestelmään siirryttäessä emoyhtiömme VITA-Terveyspalvelut Oy voi palvella myös muita DynamicHealth-käyttäjiä samalla, kustannustehokkaalla tavalla kuin VITA Lääkäriasemaa”, Hurme kertoo.

Kustannussäästöjä sekä vapautuvaa aikaa

VITA on arvioinut, että DynamicHealthiin siirtyminen tuo pitkällä tähtäimellä kustannussäästöjä.

“Ajanvarauksessa ja ilmoittautumisessa oleellisten tietojen helpon ja nopean löytämisen kautta pienet yksittäiset hyödyt moninkertaistuvat vilkkaassa päivittäistoiminnassa. Sama pätee toki muihinkin käyttäjäryhmiin. Yksittäisenä uudistuksena saamme järjestelmän myötä itseilmoittautumisen käyttöön. Uskomme, että tämä tulee vapauttamaan aikaa ja resursseja palvelukeskukseltamme.”

Hurme kertoo, että yhteistyö Tiedon kanssa on sujunut odotetusti ja hyvin.

“Tiesin että Tiedolla osataan projektinhallinta, ja asiat ovatkin sujuneet yllätyksittä ja työt tehtiin sovitusti. Uskomme, että hyvä yhteistyö ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu jatkuu käyttöönoton jälkeenkin. Projektin aikana tutuksi tulleiden ihmisten kanssa on mukava jatkaa tekemistä.”

Julkaistu: 15.1.2015

Suosittelija:

“Tiesin että Tiedolla osataan projektinhallinta, ja asiat ovatkin sujuneet yllätyksittä ja työt tehtiin sovitusti. Uskomme, että hyvä yhteistyö ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu jatkuu käyttöönoton jälkeenkin. Projektin aikana tutuksi tulleiden ihmisten kanssa on mukava jatkaa tekemistä.”

Heikki Hurme, VITA Lääkäriaseman kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: VITA Lääkäriasema

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia