Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puheentunnistus sujuvoittaa potilaan hoitopolkua Etelä-Savossa

ReferenssiPuheentunnistus tuottaa kirjaukset nopeammin, sujuvammin ja oikeammin. Sen käyttö koetaan Etelä-Savon sairaanhoitopiirin hoitoalan ammattilaisten keskuudessa mukavaksi ja toimivaksi. Tiedon julkisen terveydenhuollon asiakasorganisaatioista noin 30 prosenttia käyttää puheentunnistusta. Viimeksi kuluneen vuoden aikana ohjelman käyttäjien määrä on kaksinkertaistunut.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirin investointi Puheentunnistuksen käyttöönottoon on kannattanut. Se säästää työaikaa arjessa ja nopeuttaa asiakkaiden raporttien tekemistä.

Puheentunnistus oppii tunnistamaan käyttäjänsä tavan puhua ja tallettaa puheen tekstimuotoon, jonka käyttäjä voi heti tarkistaa. Kirjaukset valmistuvat sujuvasti ja juuri sellaisina kuin ammattilainen ne haluaa. Etenkin pidempien tekstien kirjaamisessa työajan säästö on ilmeinen. Hyöty on merkittävä myös niiden henkilöiden kohdalla, joiden kirjoittaminen ei ole nopeaa.

Ohjelma oppii pian, kun sitä opetetaan

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri hyödyntää Puheentunnistusta kaikissa niissä ammattiryhmissä, joissa on käytetty sanelua. Pilottivaiheessa, keväällä 2015, sen ottivat käyttöön ensi kaksi lääkäriä. Käyttöä laajennettiin vähitellen valikoiduille sanelijoille muun muassa sosiaalityöntekijöiden, lääkäreiden, terapeuttien ja psykologien keskuudessa.

Puheentunnistuksen käyttöönotto alkaa Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä aina yksilöllisellä koulutuksella. Taustalla ovat yhteisesti sovitut sanaston säännöt. Ohjelma oppii kunkin käyttäjänsä kielenkäyttöön, kun sitä opetetaan. Jo lähtökohtaisesti Puheentunnistuksen sanasto on laaja ja pitää sisällään runsaasti kunkin ammattialan käsitteitä.

Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä tekstinkäsittelijät on koulutettu Puheentunnistuksen sanaston hoitamiseen, kuten uusien sanojen hyväksymiseen ja käyttäjien neuvontaan. Niin Tiedon kuin Konttorityön osaaminen on hyödynnetty tarkoin suunnitteluvaiheesta lähtien. Sari Liikasen lisäksi myös muita pääkäyttäjiä on koulutettu Puheentunnistuksen tukeen ja opastukseen. Tuki on hyvin tavoitettavissa, ja käyttäjät eivät jää yksin kysymysten kanssa.

Käyttömukavuutta ja hyvää hoitoa

Sanelu pysyy Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä Puheentunnistuksen rinnalla Liikasen arvion mukaan vielä pitkään. Siirtyminen uuteen tapahtuu käyttäjän omasta halusta.

Jatkossa Puheentunnistuksen käyttöä on tarkoitus laajentaa. Sote-alueen perustaminen tuo Etelä-Savossa aiempaa suuremman joukon ammattilaisia saman organisaation, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, alle. Muutos kasvattaa myös mahdollista Puheentunnistuksen käyttäjien joukkoa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Etelä-Savon sairaanhoitopiiri

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Puheentunnistus

Siirry yrityksen profiiliin Tieto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieto - Muita referenssejä

Tieto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia